Bruce Springsteen 71 évesen is nagyon sármos - Félmeztelen fotóján elképesztően jól néz ki
Bruce Springsteen sármjából semmit nem veszített.

bruce-springsteen-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Springsteen a '80-as évek egyik legkedveltebb zenésze volt, bár első albuma 1973-ban jelent meg Greetings from Asbury Park, N.J. címmel, nem ezzel futott be. Az 1975-ös Born To Run slágerének köszönheti, hogy többen megismerték a nevét, a legkomolyabb sikereit a '80-as években érte el. Az 1984-ben megjelent lemezéről olyan slágerek repítették a csúcsra, mint a Born In The U.S.A. vagy a Dancing In The Dark. Napjainkban is a legnagyobb legendák közé sorolják, legújabb, huszadik stúdióalbuma október 23-án jelenik meg Letter To You címmel. 

Szeptemberben lett 71 éves, de még mindig ugyanazok az energiák mozognak benne, mint karrierje elején, talán ez a titka annak is, hogy sikerült fiatalos külsejét megőriznie.

Bruce Springsteen 71 évesen is kirobbanó formában van

A zenész fiatalon is eszméletlen sármos volt, de napjainkban sem panaszkodhat. Szeptember végén Hamptomsban kapta le egy lesifotós fürdőzés közben. A kép jól szemlélteti, mennyire remek formában van hetven fölött is.

A The New Yorker magazinnak elárulta, hogyan tartja magát formában.

- Gondold csak végig: előadni a színpadon egy dalt olyan, mintha futás közben három-négy percen át csak üvöltenél. Az adrenalinszinted egyből az egekbe szökik, ez pedig a kondíciódra is jó hatással van.

Rendszeresen fut, emellett súlyzós edzéseken vesz részt, mindebben személyi edző is segíti.

A The Rolling Stone magazinnak adott interjújában elmondta, sajnos a koronavírus felborította a terveit. Ennek ellenére új albuma megjelenését nem akarta elhalasztani, azt vallja, ha kész van egy komplett lemeze, azt akkor ki is adja a rajongói legnagyobb örömére. 2021 tavaszán már turnéra is indult volna, de úgy érzi, jövőre még nem léphet színpadra az E Street Band zenekarával.

- Az antennáim azt súgják nekem, hogy 2022-ben fogok turnéra indulni. Ha ez tényleg így lesz, akkor a zeneipar számára még ez lesz a legszerencsésebb helyzet. Sőt, saját magamat is szerencsésnek látom majd, ha csak egy évnyi turnézás esik ki az életemből.

Hozzátette, ugyanolyan energikusan érzi magát, mint fiatalon, 16 éves kora óta csak a zenélésnek él.

Thomas Anders és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Thomas Anders felesége, Claudia.

Ezt is szeretjük