Azt pletykálják, Victoria Beckham gyűlöli az új menyét: Brooklyn Beckham és felesége tiszta vizet öntöttek a pohárba
Ez volt Brooklyn Beckham és felesége reakciója a pletykára.

beckham-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus elején derült ki, hogy Brooklyn Beckham felesége, Nicola Peltz és Victoria Beckham ki nem állhatják egymást, kapcsolatukat hidegháborús állapotok jellemzik.

A friss házasok legfrissebb interjújukban reagáltak erre a pletykára. Brooklyn a Variety címlapjára került, ennek kapcsán készült velük a beszélgetés.

Brooklyn Beckham és felesége reakciója a pletykára

Az interjú alatt szóba jött a legújabb pletyka, amit még a Page Six írt meg közeli forrásaira hivatkozva. Akkor azt állították, hogy Nicola az esküvői előkészületekbe egyáltalán nem akarta bevonni Victoriát, emellett alig beszéltek egymással. A bennfentes szerint a színésznő valójában féltékeny az anyósára, mert rá sokkal nagyobb figyelem vetült az esküvője idején, mint rá.

GettyImages-1340130169
Fotó: Kevin Mazur/MG21 / Getty Images Hungary

- Megtanultam, hogy folyamatosan próbálnak ehhez hasonló dolgokat írni rólad. Mindig megpróbálják lenyomni az embereket. De mindenki kijön egymással nálunk, ami jó - reagált a híresztelésekre Brooklyn.

Peltz férjéhez hasonlóan tagadta a vádakat, szerinte amiatt kezdtek el pletykálni a rossz viszonyukról, mert az esküvőjén Valentino ruhában ment férjhez, nem egy Victoria Beckham-tervezésű kreációban.

A divattervező többeknek készíttetett ruhát a menyegzőre, jó barátnője, Eva Longoria, anyja, Jackie Adams és kisebbik fia, Romeo akkori barátnője, Mia Regan is az ő kreációjában bulizott a lagzin. Nem mellesleg ő maga is a saját tervezésű ruhájában jelent meg a nagy napon mint örömanya.

GettyImages-1130381294
Fotó: Victor Boyko / Getty Images Hungary

- Nagyon szerettem volna az ő menyasszonyi ruhájában férjhez menni, de néhány hónappal az esküvő előtt Victoria rájött, hogy a műtermében mégsem tudják megcsinálni, így egy másik ruhát választottam. Nem azt mondta nekem, hogy nem viselhetem a kreációját, és én sem mondtam olyat neki, hogy nem akarom azt felvenni. Itt kezdődött a pletykálkodás, ami idáig fajult - zárta rövidre Peltz.

Azóta jelentek meg olyan pletykák is, hogy a Beckham és a Peltz család között is konfliktus van, nem csak az anyós és a meny között van ellentét.

Fotókon Harper Seven Beckham

Victoria és David Beckham lánya, Harper július 10-én lett 11 éves.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük