Fotó! Brooke Shields smink nélkül nyúzott anyuka

A 43 évesen is gyönyörű sztár, natúr arcával egészen lehangoló látványt nyújt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egykori modell, már fiatal korában dollár milliókat keresett különleges szépségű arcával. A lesifotók azonban nem éppen a legelőnyösebb oldalát örökítették meg a szép színésznőnek.

Kissé nyúzott, csillogó önmagához képest

Talán a rossz fényviszonyoknak is köszönhető, hogy az egyébként vonzó, karakteres arc, némileg férfias vonásokat mutat. 

Ezt a látványt még az a tény is fokozta, hogy Brooke-nak aznap épp nem volt kedve sminkeléssel bajlódni, és a többi földi halandóhoz hasonlóan járt-kelt az utcán.

A rajongóknak azonban nincs okuk az aggodalomra, hiszen idén ősszel bombaformában tündökölt az amerikai Shape magazin címlapján, ahol a róla olvasható interjúban elmondta, hogy még soha nem koncentrált ennyire a testére.

A hollywoodi csillagról egy időben az a pletyka járta, hogy retteg az öregedéstől. Ezt a hírt a színésznő később meg is erősítette. Elmondta, hogy nem szeret tükörbe nézni, mert mindig szörnyű élmény mikor felfedezi arcán az idő nyomait.

Legyőzte a rákot

Miután véget ért első házassága Andre Agassi teniszezővel, megismerkedett Chris Henchy forgatókönyvíróval, akihez 2001-ben feleségül ment.

Már kapcsolatuk elején komoly próbatételt kellett kiállniuk, hiszen Brooke szervezetét megtámadta a rák. Az orvosok sem biztatták sok jóval a gyógyulást illetően. Végül erős akaratának és kitartásának köszönhetően felépült a betegségből, és ma két egészséges kislány édesanyja.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Életének fájó pontja, hogy édesapja már nem élhette meg első unokája világra jöttét, mert nem sokkal a szülés előtt meghalt.

Ezt is szeretjük