Babájával együtt akart öngyilkos lenni Brooke Shields

Brooke Shields egy díjátadó ünnepségen osztotta meg szülés utáni depressziójának sötét történetét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brooke Shields már évekkel ezelőtt megdöbbentő őszinteséggel nyilatkozott szülés utáni depressziójáról, amelyről könyvet is írt Down Came the Rain: My Journey Through Postpartum Depression címmel. A 44 éves amerikai színésznőt a közelmúltban díjjal tüntette ki a manhattani Hope for Depression Research Foundation.


Ennek kapcsán Shields megint kendőzetlenül nyilatkozott depressziójáról, családjáról és arról, hogy volt olyan pillanat, amikor kis híján az öngyilkosságot választotta. Pedig saját elmondása szerint egész életében elég erősnek érezte magát ahhoz, hogy minden nehézséget átvészeljen.

Hiába született meg gyermeke, nem tudott örülni

Az egykori gyereksztár egy vetélés és számos mesterséges megtermékenyítési kísérlet után 2003-ban adott életet Rowan nevű lányának, akinek megérkezése nem várt következményekkel járt.

Ahelyett, hogy örült volna a babájának, Shields kétségbeesetté és depresszióssá vált.

- Végre született egy gyönyörű és egészséges kisbabám, én pedig képtelen voltam ránézni. Képtelen voltam a kezemben ringatni, énekelni neki, rámosolyogni. Arra vágytam, hogy eltűnjek örökre, hogy meghaljak – nyilatkozta a sztáranyuka.

Nem szedte a gyógyszereket

A legdrámaibb pillanatok azonban még hátravoltak. Shields úgy érezte, nem is szabadna léteznie, a babának pedig jobb lenne nélküle. Az orvosok által felírt gyógyszereket nem szedte tovább, mert úgy gondolta, nincs szüksége rájuk.

Akkoriban történt, hogy az autópályán gépkocsijával egy falnak akart hajtani, ráadásul úgy, hogy a baba hátul volt:

- A gyermekem hátul volt, ami még jobban felidegesített, mert arra gondoltam, hogy ezt ő sem fogja elrontani.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Neki akartam ütközni a falnak, de az egyik barátom telefonon keresztül mindvégig velem volt, és segített abban, hogy épségben hazaérjünk – osztotta meg emlékeit az ünnepségen a színésznő.
Ezt is szeretjük