Brooke Shields: „Vissza akarom kapni az anyámat!”
Brooke Shields a minap mesélt a családjáról és a gyerekeiről, és bevallotta, mivel kell megküzdenie.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Valljuk be, Brooke Shieldsnek mostanában nem nagyon sikerül huzamosabb ideig sikert elérnie a szakmában. Mozikba nem nagyon hívják, a Rúzs és New York című sorozatát pedig 20 epizód után lefújták.

 

Így aztán A kék lagúna egykori gyereksztárja leginkább magánélete révén szerepel a címlapokon. No, azért szerencsére semmi botrányosat nem művel, pusztán a családi dolgaiba avatja be a nagyvilágot, legyen szó akár gyereknevelésről, akár az édesanyjáról.

Ne legyenek színészek!

Legutóbb például elmesélte, nem szeretné, ha gyermekei, a hatéves Rowan és a hároméves Grier az ő nyomdokaiba lépnének, és színészként szeretnék megkeresni a kenyérrevalót.

- A hírnév olyan, mint a drog. Nem szeretném, ha erre vágynának.

A színészet ugyanis nem másról szól, mint arról, hogy mindennap az ember orra alá dörgölik, miért nem elég jó - hogy nem elég alacsony, hogy nem elég vékony, hogy nem elég szép.

És ebből mindenki vesztesként kerül ki - mesélte kissé keserűen a Ladies’ Home Journal újságírójának kérdésére.

Beteg az anyja

Persze elképzelhető, annak, hogy ilyen borúsan látja saját szakmáját, talán magánéleti oka van. 77 éves édesanyja, Teri Shields ugyanis, aki egykor lánya menedzsereként ügyködött, Alzheimer-kórban szenved. A betegségtől pedig annyira leépült, hogy sokszor már őt sem ismeri fel.

- Anyám alkoholizmusával még meg tudtam birkózni, de ez egészen más. A saját gyermekeim nevelését megoldom, és régóta gondoskodom magamról.

De annyi év után egyszerűen vissza akarom kapni az anyámat! - fakadt ki a sztár tehetetlenségében.
Ezt is szeretjük