Holtrészegen égette le magát az ismert celebmaca, Brooke Hogan

Hulk Hogan lánya, Brooke Hogan egy chicagói klubban produkálta magát, miután könyörtelenül lerészegedett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Részegen nemcsak a hétköznapi emberek, hanem a sztárok is hajlamosak meggondolatlan dolgokat elkövetni. Mel Gibson például ittasan antiszemita megjegyzéseket szórt az őt igazoltató rendőrökre, Nick Nolte a hawaii reptér várótermében terült el mindenki szeme láttára, David Hasselhoff pedig lánya videokamerája előtt zabált a földön fekve, félig bénultan az alkoholtól.


A közelmúltban Brooke Hogan öntött fel alaposan a garatra Chicagóban. A 21 éves celebmaca hétvégén az Enclave nightclubban mulatozott, ahol a beszámolók tanúsága szerint sikerült durván a pohár fenekére néznie.

A holtrészeg Hogan lány ezt követően égette le magát - és fárasztotta a bulizni vágyókat - egy felettébb kínos magánprodukcióval.

Felrontott a színpadra

Az egyik szemtanú elmondása szerint Brooke váratlanul magához ragadta a mikrofont, és rögtönzött előadással lepte meg a jelenlevőket.

A beszámolók szerint a celebmaca a részegség legtökéletesebb formáját hozta hajnali két óra körül - a dalszövegek egybefolytak, bizonytalan mozgása pedig a legkevésbé sem emlékeztetett táncra.

Ezen persze nincs mit csodálkozni, a kínos és keresetlen showműsor ugyanis kizárólag a töménytelen mennyiségben elfogyasztott alkoholnak tudható be.

Botrányos családból származik

A népszerű sztár családjában már eddig is volt példa különböző addikciókra. Hulk Hogan pankrátor lánya idén májusban azzal lepte meg a közvéleményt, hogy kijelentette: véleménye szerint édesanyja titokban kábítószerfüggő.

Linda Hogan ezt követően sikeresen átment egy drogteszten, ám viharos kapcsolatuk továbbra sem jött rendbe.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hulk Hogan pedig október végén egy interjúban teregette ki a családi szennyest, miszerint exfelesége súlyos alkoholista volt, és rendszeresen erőszakoskodott gyerekeivel.
Ezt is szeretjük