Kínos fotó! Bugyi nélkül flangált a cirkuszoló Britney
Még nem unja?
Az őrült erővel koncertező, és jelenleg a szigetországban tartózkodó szőkeség nem tagadta meg önmagát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears kétségtelenül túl van már sok mindenen – de úgy tűnik, vannak dolgok, amik semmit sem változtak.

London és miniszoknya - számára előnytelen párosítás

A szőke pophercegnő ugyanis korábban számos alkalommal örvendeztette meg a lesifotósokat intim tájékai felvillantásával, és nem egyszer melltartó vagy éppen bugyi nélkül sikerült lekapni.

Az egész élete kész cirkusz

Persze tény, hogy a túlontúl kíváncsi paparazzók sokszor szinte bemásznak a sztárok szoknyájuk alá.

Ez ellen azonban lehet védekezni – legalábbis a fifikás átlagnő így gondolná - nadrággal, kicsit hosszabb szoknyával vagy nagyobb táskával, amit a kritikus pillanatban, vagyis autóból kikászálódás alkalmával pajzsként használhat a villogó vakukkal letámadott híresség - vagy jól fejbe csaphatja a combja között matató fotóst.

No, de a sztárokat a fifika vajmi kevésbé érdekli, esetleg rájöttek, hogy semmi sem használ – legalábbis Britney Londonban készült fotóit elnézve valahogy ezt lehet leszűrni.

Szó, mi szó, a méretes táska megvolt, ám a 27 éves szőkeség, kicsit balga módon, ezt inkább arca eltakarására próbálta használni.

De miért is? Elvégre pont azért fotózták, mert az élelmes paparazzók idejekorán rájöttek, ki lapul a napszemcsi mögött.

Így azonban éppen a stratégiai ponton nem szolgált semmilyen eszköz a sztár védelmére, hiába próbálta a combjait szorosan összezárni, hogy semmi se látszódjon ki, valójában éppen a semmi látszódott ki. Vagyis nyilvánvalóvá vált, hogy az énekesnő nagy valószínűséggel már megint alsónemű nélkül indult neki a városnak.

Ám még ha testszínű bugyi is volt rajta, akkor is, kétgyerekes mamiként illene már megtanulnia, hogyan tartsa kizárólag szoknyája takarásában az alsóneműjét. Ezt a leendő anyukák már ovis koruk óta tanulgatják.

Az amerikai sztár egyébként a Circus elnevezésű turnéja végett tartózkodik Nagy-Britanniában, ahol június elején a londoni O2 arénában lépett fel, majd tegnap Manchesterben adott egy koncertet, aztán június 19-20-án Dublinban látható. Remélhetőleg bugyiban.

Ezt is szeretjük