Britney Spears pucér, és már megint szőröset villant
Régi téma, új fotók
Bár igyekszik visszatérni a rivaldafénybe, vannak dolgok, melyek nem változnak körülötte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már hónapok óta tudjuk, Britney Spears a nagy visszatérésre készül, és minden erejével azon van, hogy ez a lehető legütősebben sikerüljön is neki.


Kemény munkával – és a rossznyelvek szerint némi műtéti segítséggel – sikerült újra karcsúvá válnia, és a decemberben megjelenő új lemezéről kimásolt kislemez, a Womanizer is hozza az elvárásokat.

Ennek jele, hogy a dal a Billboard lista 96. helyéről hirtelen az élre ugrott, amire karrierjében az 1999-es Baby One More Time óta nem volt példa.

A dal sikere részben a hozzá készült szexis klipnek is köszönhető, a pár perces videóban ugyanis, amellett hogy parókagyűjteményéből is megmutat néhányat, az énekesnő megcsodálható a maga meztelen valójában is.

Nem szőrözik

Persze azért a korhatáros karikát megspórolták maguknak a ravasz készítők, hiszen a sztáron ugyan láthatólag nincs semmi ruha, de azért intim bájaiból semmit sem tár a nézők elé.

No, nem mintha a korábbi, zűrös életéből származó paparazzó-felvételek révén nem tudnánk, mi és hogyan fest a sztár bugyi nélküli alfelén. Mindenesetre ami a jól megkomponált kisfilmen sikerült, az a valóságban már kevésbé, Britney ugyanis, régi jó szokásához híven, ismét olyan testrészét villantotta meg, amit jobb lett volna rejtve hagyni. A jelek szerint éppen edzésre sietett, és hogy átvágja magát az őt folyamatosan követő lesifotós-masszán, feje fölé emelte táskáját.

Ettől a mozdulattól azonban a kamerák előterébe került hónalja, és bizony egyértelműen látszott, a 28 éves pophercegnő napok óta nem borotválkozott.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hogy az izgalom, a hanyagság vagy más lehetett az oka a malőrnek, azt nem tudni, ám azért erre igazán illene odafigyelnie egy olyasvalakinek, aki egyébként is sok kínos epizódot megélt már életében.
Ezt is szeretjük