Friss lesifotók Britney új pasijáról! Ezzel a szívtipróval jár az énekesnő
Nézd meg, ki csavarta el az énekesnő fejét!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spearsre végre ismét rátalált a szerelem. Éppen ideje a románcnak, júniusi szakítása óta nagyon magányosnak tűnt az énekesnő.

Lesifotósok kapták le őt és titokzatos randipartnerét egy japán étteremben, az Iroha Sushiban.

Népszerű a sztárhölgyek körében

Britney kiszemeltje nem más, mint Harry Morton étteremtulajdonos, aki korábban olyan hollywoodi színésznőkkel randevúzott, mint Demi Moore vagy Lindsay Lohan.

De Harry nem is egyszerű étkezdevezető - a híres Morton Steakhouse alapítójának, Arnie Mortonnak az unokája és a Hard Rock Café lánc társalapítójának, Peter Mortonnak a fia, így mindenképpen jó parti a szintén dúsgazdag énekesnő számára.

Szemtanúk szerint a pár meghitt hangulatban beszélgetett egész este, igaz, Britney sokszor rápillantott a telefonjára, valószínűleg azért, hogy ellenőrizze, nem érkezett-e hívás a gyerekeitől.

Az énekesnő kényelmes, de csinos ruhát viselt a randevún, fodros, fehér blúzt és fekete szoknyát vett fel. Érdekesség, hogy Britney néhány hónapja még azt kiabálta a közönségének az egyik Las Vegas-i show-ján, hogy az "összes férfi bekaphatja", erre most mégis rátalált a szerelem.

Ezt is szeretjük