Csúnyán ért véget a nagy szerelem! 2 kisgyerekkel magára maradt az énekesnő
Britney Spears nem szerencsés a szerelemben, tudd meg, miért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Ahh, a szingli élet!" Britney Spears augusztus 28-án, csütörtökön írta ki ezt a rövid, ám de sokatmondó üzenetet a Twitter-oldalán, jelezve, hogy párjával, David Lucadóval szakítottak. Ráadásul, ha a hírek igazak, a férfit egy másik nővel kapták rajta, és minderről videófelvétel is készült.

Pedig tavaly ősszel Britney még szerelmesen álmodozott esküvőről, további gyerekekről, amikor egy interjúban rákérdeztek arra, miként képzeli a jövőt. Ha így is lesz majd, az biztosan nem David Lucado oldalán.

A 32 éves énekesnő valahogy nem igazán választ jól, párkapcsolatai nem tartanak sokáig. Több mindenkivel összeboronálták már, állítólag egyszer egy paparazzóval is viszonyt kezdett, de Colin Farrellről, Jared Letóról és Fred Durstről, a Limp Bizkit énekeséről is pletykálják, hogy megfordult az ágyában.

Gyerekkori barátjával, Allen Alexanderrel pedig 2004 januárjában még össze is házasodtak Las Vegasban - ám 15 órával később semmissé tették a házasságot, mondván, a fiatalok "nem voltak tudatában a helyzet komolyságának".

Képes összeállításunkban górcső alá vettük Britney jelentősebb exeit, tudd meg, kik voltak ők!

Britney és a Photoshop

Az énekesnő nagy barátja a képszerkesztő programnak, hiszen ezzel olyan karcsúvá tudják varázsolni, amilyenre csak szeretné. Nézd meg az előtte-utána fotókat!

Ezt is szeretjük