Meglepő fotó! Britney Spears, ahogyan még sosem láthattad
Britney Spearst a napokban kapták le, az énekesnő pedig egészen meglepő változáson esett át.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akadnak Hollywoodban olyan sztárhölgyek, akik bizony semmi pénzért sem hajlandóak melltartót hordani, még annak ellenére sem, hogy a lesifotósok minden alkalommal megörökítik őket, ahogyan mellbimbójuk szinte átszúrja felsőjüket.

Közéjük tartozik például Jennifer Anniston is, akiről sok minden elmondható, de az nem, hogy a melltartó lenne a kedvenc ruhadarabja. Britney Spearst is rendszeresen lekapták az elmúlt hónapok során melltartó nélkül, ám egy korszak ezennel véget ért.

Meglepő változás

A napokban ugyanis lefotózták a 28 éves amerikai énekesnőt, amint éppen ügyvédjéhez igyekezett, és csodák csodájára Britney melltartót viselt! Az első gondolatunk az lehet, hogy ez minden bizonnyal csak az ügyvédnek szólt, ám a The Sun mélyebbre ásott az ügy kapcsán.

A népszerű bulvárlap értesülései szerint a popdíva édesapjának, Jamie-nek egyszerűen elege lett abból, hogy a lányát állandóan melltartó nélkül fotózzák le, ezért megtiltotta neki, hogy így lépjen ki az utcára.
Sőt, mit több, megfenyegette Britney egyik testőrét is, hogy kirúgatja, ha legközelebb megengedi a hírességnek, hogy az említett ruhadarab nélkül jelenjen meg a nyilvánosság előtt.

Apja nem szereti a mellbimbós fotókat

- Jamie hihetetlenül próbálja kontrollálni Britney életét. Utálja azokat a fotókat, amelyeken látszanak Britney mellbimbói, ezért egyszerűen megtiltotta neki, hogy melltartó nélkül hagyja el otthonát - osztotta meg a híreket a lappal egy forrás.

Ami ennél is elképesztőbb, hogy a The Sun értesülései szerint Britney-t saját apja kényszerítette arra, hogy szakítson szerelmével, Jason Trawickkel. A bennfentes elmondása szerint Jamie szerette Jasont, de kapcsolatukat túlságosan intenzívnek és illékonynak ítélte meg, ezért választás elé állította lányát: vagy Jason, vagy a gyermekei.
Ezt is szeretjük