Súlyos fotók! Britney él, és hétről hétre hájasabb

Új ruhákat kellett vennie

Bár a Twitteren halálhírét keltették, a pophercegnő láthatólag él, virul, sőt ismét hízásnak indult.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy látszik, Britney Spears rögtön a kárhozottak listájára kerül, amint pihenésre adja a fejét – legalábbis a testsúlyát illetően.

Márciusban és néhány napja – a különbség nemcsak a hajszínben rejlik

A pophercegnő ugyanis alig kéthetes szabadságot engedélyezett magának, hogy a Circus turné londoni állomása után hazájában szusszanhasson egy kicsit, máris jó néhány hájpárnával gyarapodott.

Állandóan súlyproblémákkal küzd

A cseppet sem előnyös változást bárki megtapasztalhatta, aki abban a szerencsében részesült, hogy ott lehetett a 27 éves díva legutóbbi, párizsi tátikakoncertjén – merthogy Britney nem élőben énekel.

A színpadra korántsem az a karcsú és nőiesen kidolgozott testű sztár lépett, mint néhány hónapja a világkörüli turné első állomásán, New Orleansban.

Sokkal inkább egy testes primadonna, akinek combján és hasán könyörtelenül otthagyták nyomukat a tétlenséggel töltött napok.

Persze nem csoda, hogy Spears kisasszony teste kilépett medréből, hiszen az énekesnő visszatérvén az Államokba vég nélkül evett és ivott, és mit sem törődött a vonalaival.

E dőzsölés legkínosabb eredménye az lett, hogy hajszínének önkényes megváltoztatásán kívül a fellépőruháit is kénytelen volt lecserélni. Láthatóan arra is ügyelt, hogy háttértáncosai ne a legvékonyabb lányok közül kerüljenek ki.

Mindenesetre a dalokhoz kreált show ütős koreográfiáját végigtáncolta, így talán hamarosan sikerül leadnia azokat a fránya pluszkilókat. Végül is ideje lesz bőven, hiszen, ahogy a mondás tartja, akinek halálhírét keltik, az sokáig él.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Márpedig Britney-ről éppen a pihenős időszakban röppent fel a hír, hogy elhalálozott – ami, mint kiderült, csak néhány fekete humorú hacker agyszüleménye volt, akik feltörték az énekesnő Twitter-belépési kódját.

Ezt is szeretjük