Bevállalós fotó! Britney megint túl sokat mutatott magából
Britney Spearst apja melltartóviselésre kényszerítette, ám a jelek szerint a bugyiról megfeledkezett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spearst a napokban örökítették meg Nyugat-Hollywoodban, ahol a 28 éves amerikai énekesnő egyik testőrével, egy bizonyos Ryannel múlatta az időt. A duó - akiket egyelőre szigorúan csak munkakapcsolat fűz össze - együtt vásárolgatott, és a lesifotós beszámolója szerint feltűnően jól érezték magukat.

- Britney igazán boldognak tűnt ezzel a fickóval, sokkal jobb volt a hangulata, mint amikor Jason Trawickkel járt. Ryan pedig igazán jóképű, Britney vonzalma tehát érthető. Ha másról nincs is szó, legalább talált a személyében egy jó barátot - osztotta meg észrevételeit a paparazzo.

Felcsúszott a szoknyája

Britney és Ryan a megerőltető shoppingolás után úgy döntöttek, hogy együtt ebédelnek meg, méghozzá a Robertson Streeten található The Abbey nevű melegbárban. A lesifotós ekkor örökítette meg azt a pillanatot, amikor kiszállás közben túlságosan felcsúszott a popdíva szoknyája.

A látvány azonban nem egészen egyértelmű, hiszen a képek alapján elég nehéz eldönteni, hogy Britney megint nem húzott fel bugyit, amire volt már bőven példa az elmúlt évek során, vagy éppenséggel van rajta fehérnemű, csak testszínű, amelynek célja nem más, mint hogy összezavarja a közvéleményt.

Mégsem szakítottak

Tegyük azért hozzá, hogy néhány nappal ezelőtt a lesifotós még nem tudhatta, hogy a pletykák ellenére Britney és menedzsere, Jason Trawick mégsem szakított.

Ezt a hírt ugyanis csak nemrég erősítette meg hivatalosan az énekesnő szóvivője, azt állítván, hogy csak a kettejük lévő munkakapcsolatnak szakadt vége.

Ami pedig a villantásokat illeti, mi is beszámoltunk róla, hogy Britney édesapjának annyira elege lett abból, hogy lánya lépten-nyomon melltartó nélkül flangál az utcán, hogy megfenyegette az egyik testőrét: soha ne merje megengedni, hogy Britney melltartó nélkül lépjen ki a házból.

Ezt is szeretjük