Iszonyúan kínosat villantott a tátogó Britney
Britney Spearst Ausztráliában kapták le néhány órával a koncertje előtt, ahol hatalmas csalódást okozott rajongóinak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears múlt hét pénteken érkezett Ausztráliába, ahol 15 koncertet ad Circus nevezetű turnéja keretében, az első show-ra pedig Perth városában került sor. A 27 éves amerikai énekesnő márciusban indult világkörüli koncertsorozatára, az első ausztráliai fellépésen azonban csúfosan leszerepelt.


November 7-én este ugyanis a rajongók egy csapata a harmadik dal után tüntetőleg kivonult a Burswood Dome-ból, annyira felzaklatta őket, hogy Britney csak tátogott a playbackre.

Nem nagyon akart énekelni

A Daily Telegraph beszámolója szerint a popsztár a dalok többségét így adta elő, és csak a balladák során lehetett hallani a hangját élőben.

Persze az énekesnő rajongói tudhatnák, hogy Spears előszeretettel használja ki a hangmérnökök nyújtotta csalóka trükköket, hiszen nem is egy alkalommal bukott már le hasonló módon.

Ennek ellenére még mindig tízezrek hajlandóak busás összeget fizetni a jegyért, hogy élőben láthassák őt a színpadon.

A koncert előtti délután a lesifotósok megörökítették Britney-t, amint a városban sétálgatva akarva-akaratlanul sikerült egy igazán kínos villantással meglepnie rajongóit.

Ciki kajafolt

Az énekesnő szokásához híven nem viselt melltartót, ám ennél is látványosabb a nadrágján éktelenkedő folt.

Elképzelhető, hogy egy hotdog elfogyasztása közben csöppentette le magát véletlenül mustárral, mindenesetre valaki szólhatott volna neki, hogy törölje le, mivel így megjelenése még az aznap esti fellépésénél is kínosabb volt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mellesleg Spears a közeljövőben Melbourne-ben, Sydney-ben, Brisbane-ben és Adelaide-ben is színpadra lép majd.
Ezt is szeretjük