Terhes arabjától a nagy hasú Britney Spears?
Kismillió lesifotós kísérte el Britney Spearst - az énekesnő terhességéről már eddig is pletykáltak, de a mostani képek meglehetősen gyanúsak!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney az apja által felfogadott testőrökkel és a szokásos paparazzi-hordával indult bevásárolni, és a fehér fölsőben vásárló lecsúszott popsztár feltűnően nehézkesen mozgott nagy hasával!

Kattints a fotóra a teljes méretű képhez!


A kérdés most már csak annyi, hogy az énekesnő arab lesifotós barátjától, Adnan Ghalibtól vár-e gyereket, vagy egyszerűen csak szélsőségesen ingadozik a súlya: az utóbbira egyébként igencsak hajlamos újabban.

A találgatások egyre vadabbak, és a bennfentesek szerint nagyon könnyen elképzelhető, hogy Britney tényleg várandós.

Hollywood vadul pletykál

- Egész Hollywood pletykál, mindenki egy esetleges terhességről beszél. Britney tagadja, hogy várandós, kérdés, hogy igazat mond-e, vagy egyelőre leplezni próbálja, hogy Adnan teherbe ejtette – mondta egy informátor a Daily Mailnek.

Ha nem a terhességnek köszönhető Britney súlygyarapodása, akkor feltehetően a sztár depressziója és rossz étkezési szokásai váltották azt ki: a gyorskajáktól szinté függővé vált, junk food-mániás popsztár már korábban is hajlamos volt jó néhány kilót felszedni. Mániás depressziójára rendelt erős gyógyszerei szintén kiválthatnak akár erős hízást is.

Az énekesnő kompromittáló SMS-ei miatt elvileg a héten kirúgta fotós barátját, Adnan Ghalibot, de a birminghami születésű férfit tegnap ismét a Spears-házban látták, így elképzelhető, hogy a lecsúszott pophercegnő visszafogadta kegyeibe.

A család nem valószínű, hogy szívesen látja az arab származású fényképészt, aki a pénzéért akaszkodott rá Britneyre, viszont kérdéses, hogy mennyire tudják befolyásolni a sztárt.


Apja, Jamie Spears mindenesetre könnyen kizárhat minden nemkívánatos látogatót: mivel a bíróság meghosszabbította gondviselői státuszát, július végéig gyakorlatilag teljhatalommal rendelkezhet lánya és annak vagyona fölött.

Az énekesnő szülői vagy bírósági hozzájárulás nélkül nem hagyhatja el Kalifornia államot, látogatói nem jöhetnek-mehetnek szabadon, ő pedig nem léphet ki a házból testőrei nélkül – így ha Jamie nem akarja közelben tudni az alkalmatlankodó Ghalibot, simán távol tarthatja a Spears-rezidenciától.

Ezt is szeretjük