Britney Spearsnek egyszerre két pasi parancsolgat

Legutóbb a híres divattervező partiján bizonyosodott be, mennyire figyelik a sztár minden lépését.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármennyire is magához tér lassan a botrányos énekesnő, és testileg-lelkileg is gatyába rázza magát, apja befolyása alól nehéz lesz a szabadulás, aki, úgy tűnik, élvezi, hogy parancsolgathat a lányának – és teszi mindezt törvényesen, hiszen őt bízták meg lánya teljes körű felügyeletével.

No, persze bizonyára élvezi a reflektorfényt is, ezért aztán szívesen nyilatkozgat a sajtónak. Nemrég például örömét fejezte ki, hogy Britney állítólag összejött Jason Trewickkel.

Akivel ugyan már „évek óta ismerik” egymást, hiszen eleddig professzionális kapcsolatban álltak, lévén ő a sztár ügynöke, de csak legutóbbi Costa Rica-i nyaralásuk alatt melegedtek össze.

Jófiú a fedélzeten

Jamie Spears szerint ezúttal jól választott leánya, mert eddig a rosszfiúkra bukott, de Jason személyében talán végre eljött a jófiúk időszaka is.

Az apa láthatóan komolyan veszi megbízatását, amiért nem mellékesen hetente 2500 dollár – mintegy 380 ezer forint – fizetést is felvesz. Így eshetett meg, hogy a 27 éves szőkeség két pasi - a papa és az ügynökből lett szerető - kíséretében jelent meg a Christian Audigier divattervező ötvenedik születésnapjára rendezett partin, ahol a sztárvilág sok jeles képviselője tiszteletét tette.

A meghívottak között ott volt Fergie, Snoop Dogg, Pamela Anderson, Macy Gray – sőt, sokak meglepetésére Michael Jackson is, akit pedig az utóbbi időben nem nagyon lehetett nyilvános eseményeken látni, ám sajnos dalra fakadására hiába vártak az egybegyűltek.

Mindenesetre bár volt ott, és bár állítólag beszélgetni is szeretett volna Britney-vel, Spears papa elállta a popikon útját, nehogy odamehessen lányához, attól való félelmében, hogy netán káros befolyással lenne rá.

A hírek szerint ilyen szigor mellett nem volt lehetősége kirúgni a hámból az énekesnőnek: csupán másfél óráig maradt, ami alatt nem fogyasztott semmilyen alkoholt.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Csak elszívott néhány szál cigarettát a hátsó teraszon, némán és néha mosolyogva szemlélte az illusztris vendégeket, aztán hazaindult. Természetesen a buzgó papával.

Ezt is szeretjük