Továbbra sem dönthet az életéről Britney Spears
A Los Angelesi felsőbb bíróság további 4 hónapra meghosszabbította a Britney Spearset gondviselőség alá helyező határozatot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bírói testület július 31-ig hosszabbította meg a januárban és februárban is mentális problémáival kórházi kezelésre szoruló énekesnő gyámság alá vonását. A bíró egy előre nem tervezett meghallgatáson jelentette be a döntést, melyet a felső bíróság szóvivője megerősített:

- Valóban meghosszabbítottuk a gondviselőségi határozatot ma délután, ezt meg tudom erősíteni. Arról nincs felhatalmazásom nyilatkozni, hogy Spears kisasszony képviselői miért kérték az eljárás hosszabbítását – mondta Allan Parachini.

Eredetileg Jamie Spears gyámsági meghatalmazása március 10-én járt volna le. A lecsúszott popsztár körülbelül 100 millió dolláros vagyonát is apja és annak jogi képviselője, Andrew Wallett kezelheti.

A gyámok gyakorlatilag teljes hatalmat gyakorolhatnak Britney felett: testőrökkel kísértethetik el, beleszólhatnak, hogy mikor fogadhat látogatókat és hogy mikor hagyhatja el házát.

Apja kiharcolta neki a láthatást

Britneynek a hírek szerint nincs baja a kalickában maradással: állítólag helyesli, hogy apja gondviselősége alatt maradjon.

Az énekesnőt persze a saját jól felfogott érdeke is erre ösztönzi: Jamie Spears ugyanis sikeresen kiharcolta Kevin Federline-nál és ügyvédjénél, Vincent Kaplannál, hogy Britney hatályos bírósági döntés ellenére is meglátogathassa több alkalommal gyerekeit.

Mind Kaplan, mind Federline jó véleménnyel van Spears apukáról, és állításuk szerint vele sokkal könnyebb tárgyalni, mint a mentális bajai miatt teljesen kiszámíthatatlanná vált énekesnővel.

Britney fölött februárban vette át az irányítást édesapja, kiütve a nyeregből a popsztárt a család szerint lezüllesztő és drogokkal tömő menedzsert, Sam Lutfit.

Ezt is szeretjük