Britney Spears ezen a képen kiköpött Marilyn Monroe: a rajongók imádják a régi felvételt
A pophercegnő nem csak külsejével emlékeztet Marilyn Monroe-ra.

britney-spears
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marilyn Monroe kétségkívül a valaha élt egyik legnagyobb szexszimbólum. Sokan a mai napig másolják a stílusát, és minél inkább hasonlítani szeretnének rá. Britney Spears is elmondhatja ugyanezt magáról, az ő posztereit is millió tinilány bámulta áhítattal a karrierje kezdetén.

Nem csak népszerűségében ér fel filmcsillag elődjéhez, napvilágra került egy fotó, amin kiköpött mása a színésznőnek.

Britney Spears kiköpött Marilyn Monroe

A rajongók szerint az 1999-es felvételen a szemöldökvonala, dús ajkai és pisze orra is szakasztott olyan, mint Monroe-é. Ha az ő arcát is szépségpont ékesítené, akár össze lehetne keverni a két fotót.

Nem csak babaarcuk hajazott egymásra, alakjuk is sokban hasonlított. Egyikük sem tartozott a cérnavékony sztárok közé, az énekesnő hol kerekebben mutatta meg magát pályafutása során, hol pedig kőkemény izomzatra tett szert a konditeremben. Míg a mozisztárt mindig is a domború, nőies vonalaiért szerette a közönség.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ám nem csak külsőségek terén vonhatunk párhuzamot a dívák közt, sorsuk is sok pontban megegyezik. A két szőkeség megtapasztalta a hírnév sötét oldalát, mindketten szenvedtek a lesifotósok állandó hadától, és a bulvársajtó is gyakorta szedte darabjaikra őket. Górcső alá vették viharos szerelmi viszonyaikat, illetve mentális problémáikról is cikkeztek.

britney-és-marilyn
Fotó: Getty Images Hungary

Míg a Van, aki forrón szereti sztárja nem tudott megküzdeni démonjaival, 1962-ben gyógyszer-túladagolás következtében hunyt el, addig Britney Spears talpra tudott állni ideg-összeroppanása után. Legfrissebb fotóin kicsattan a boldogságtól fiatal szerelme oldalán.

Hollywood nagyágyúi és hasonmásaik

Képeken összegyűjtöttük azokat a feltörekvő sztárokat, akik a megszólalásig hasonlítanak Hollywood legnagyobb csillagaira.

Ezt is szeretjük