Britney Spears és Christina Aguilera évekig ősellenségek voltak: emiatt gyűlölték egymást

Bár mára nem puskaporos köztük a levegő, évekig viszálykodott a két énekesnő.

britney-spears-christina-aguilera
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés olyan legendás ellenségeskedést jegyez a poptörténelem, mint ami Britney Spears és Christina Aguilera közt volt. A két énekesnő viszonya egészen a ’90-es évekig nyúlik vissza, amikor együtt szerepeltek a Disney csatorna The Mickey Mouse Club című gyerekműsorában Ryan Goslinggal és Justin Timberlake-kel.

Aguilera 2018-ban James Cordennek beszélt először arról, hogy milyen kapcsolat fűzte a produkcióbéli partnereihez. Mint minden gyerekközösségben, így náluk is hamar kialakult, ki kibe zúgott bele. Innen indult az egész ellenségeskedés, ugyanis Aguilera Justinért epekedett, de az akkor kamasz énekes ezt nem viszonozta, helyette Goslinggal együtt Spearsbe volt szerelmes. Végül Timberlake és Britney igazi álompárrá váltak, három évig jártak együtt.

Britney Spears és Christina Aguilera viszálya

Később a sajtó csak elmélyítette a két énekesnő közti ellentétet, folyamatosan szembeállították őket egymással, így akarva-akaratlanul riválisokká váltak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Justin Timberlake, Christina Aguilera, Britney Spears and Ryan Gosling in 1993 🥰

Kaos (@endless_kaos) által megosztott bejegyzés,

Egy időben robbantak be a zeneiparba: 2000-ben mindkettejüket jelölték az év új női előadójának díjára a Grammy-gálán, amelyet végül Aguilera vihetett haza. A rajongók is két részre szakadtak, a Britney Spearst favorizálók ki nem állhatták az ellenség táborát, és ez fordítva is igaz volt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 2003-as év újabb adag olajat öntött a tűzre, Christina Aguilera nyilatkozata a Blender’s magazinban lavinát indított el, amikor azt állította pályatársáról, hogy „olyan, mint egy elveszett lány, aki folyamatosan védelemre szorul.” 

A választ nem tette zsebre, cserébe udvariatlannak és közönségesnek titulálta a pop hercegnője a Us Weekly riportjában 2004-ben. Majd egy évvel később újabb fordulópont jött el kapcsolatukban. A Baby One More Time énekesnője ekkor adott életet első gyermekének, Sean Prestonnak, mire egykori kolléganője egyfajta olajágként ajándékkosarat küldött neki.

xtina-britney
Fotó: Getty Images Hungary

A két előadó a mai napig nem vált legjobb barátnőkké, ám már közel sem olyan feszült a kapcsolatuk, mint a 2000-es évek derekán. Christina Aguilera még azt is kijelentette 2018-ban Jimmy Kimmel műsorában, hogy nyitott lenne egy duettre is egykori ellenségével.

Színészek, akik ki nem állhatták egymást

Képes összeállításunkban olyan sztárokat mutatunk, akik gyűlölték filmbéli partnereiket.

Ezt is szeretjük