Teljesen kiakadtak a rajongók! Meghalt Mark Darcy
Részletek!
Mozgalmat indítottak a rajongók, akik nem akarják elfogadni, hogy Bridget Jones kedvese meghalt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amennyire nagy öröm a rajongóknak, hogy új könyvben tér vissza Bridget Jones, annyira nagy szomorúságot is fog okozni.

Ugyanis az új részben meghal Mark Darcy és a világ leghíresebb szinglije özvegyként folytatja tovább az életét.

Lázadnak a rajongók

A kiszivárgott tervek máris kiverték a biztosítékot a rajongóknál, nem kisebb felzúdulást keltve, mint Ben Affleck Batman szereplése. Áradnak a kommentek, mely szerint így senki sem fogja már elolvasni a könyvet, a világnak ugyanis szerelmi történet kell, nem halál és szomorúság.

Bridget Jones révbe ér ugyan és boldog házasságban él az imádott férfival, akitől két gyermeke is születik, azonban nem örülhet sokáig, a karót nyelt ügyvéd ugyanis meghal.

Az író, Helen Fielding máig tagadja, hogy önéletrajzi ihletésű lenne a könyvsorozat, ám élete és Bridget Jones sorsa számos párhuzamosságot mutat, mint például mindketten két gyermek egyedülálló édesanyjai, valamint Fielding nagy szerelme is egy tévés vezető volt, akivel 2009-ben szakított.

20 évvel fiatalabb pasiba szeret bele

Annyi még kiszivárgott a könyvről, hogy Bridget Jones az ötvenes éveiben jár, amikor újra szerelembe esik Darcy halála után öt évvel, választottja pedig egy 30 éves férfi lesz.

A Twitteren le se lehetne állítani a hozzászólásokat, se szeri, se száma az „ez sokkolt”, „jaj, ne”, „vége egy álomnak” bejegyzéseknek. Egymást buzdítják arra a rajongók, hogy ne olvassák el az új részt, így legalább megmarad az a csalfa hitük, hogy van még örök szerelem, ami sosem ér véget és bizony egy kissé elhízott nő is megtalálhatja a boldogságot. 

Ezt is szeretjük