Ma 30 éves az ismert pornószínésznő, Briana Banks

A szőke szépség az egyik legismertebb a szakmában, akiért férfiak milliói epednek. Nem véletlenül!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Briana Banks neve garancia a minőségre, profi módon űzi ezt a szakmát, amiről bárki megbizonyosodhat, ha csak egyetlen túlfűtött jelenetét megnézi.


A pornósztár, aki lassan tíz éve tevékenykedik a pályán, a felnőtteknek szóló filmek egyik legismertebb színésznője, sosem okozott csalódást sem filmbeli partnereinek, sem nézőinek.

Pedig a színésznő karrierje egyáltalán nem indult valami könnyedén, dolgozott pizzériában, bolti eladóként és titkárnőként, mielőtt a pornóiparban kötött ki.

Münchenben született Briana Bany néven, ahonnan előbb Angliába, majd Amerikába költözött. 16 éves korában önálló életet kezdett, elhagyta anyja lakását, és magával vitte kishúgát is. 21 éves korában jelentkezett egy pornómagazin hirdetésére, amiben meztelen fotózásra kerestek lányokat.

A hatalmas virgács sem rémisztette meg

A fotós révén jutott szerephez élete első pornófilmjében, ahol rögtön Brandon Ironnal találta szemben magát – a kanadai pornószínész méretes szerszáma legendás, de Briana nem ijedt meg, sőt, ügyesen helytállt.

A színésznő kezdetben Mirage néven vállalt szerepeket, a Briana Banks nevet 2000-ben vette fel, miután kétszer is megműttette melleit. Ezen a néven a Decadent Whores 9 - szabad fordításban Dekadens lotyók 9 - című felnőttmoziban bukkant fel először, a színésznő új művésznevét azonban szenvedélyes alakítása miatt örökre megjegyezték.

Briana elsősorban arról ismert, hogy neki vannak a leghosszabb lábai a szakmában, de óriási mellei és egyéb testrészei után is sokan vágyakoznak. Hetero- és biszexuális jeleneteket is egyaránt bátran bevállal, az elmúlt években nem véletlenül lett az egyik legismertebb a szakmában, akit eddig több díjjal is elismertek.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A híres pornószínésznő 2006-ban szakított párjával, Bobby Vitale-val, aki szintén a pornóiparban dolgozik.

Ezt is szeretjük