Brendan Fraser először lépett a vörös szőnyegre barátnőjével: válása után újra rátalált A múmia sztárja a boldogságra

Brendan Fraser először mutatta meg párját a nyilvánosság előtt.

GettyImages-1421064987

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brendan Fraser A bálna című filmben nyújtott alakításáért vastapsot kapott a velencei filmfesztiválon, a kritikusok közül többen meg vannak arról győződve, hogy jó eséllyel indul az Oscar-díjért 2023-ban.

A színész nem egyedül érkezett a fesztiválra és a filmje bemutatójára: párja, Jeanne Moore is elkísérte az eseményre.

Brendan Fraser párja

Fraser és kedvese eddig még sosem jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt, ez volt a legelső közös szereplésük. A csinos, szőke nő büszkén pózolt kedvese oldalán. 

GettyImages-1420837308
Fotó: Elisabetta A. Villa / Getty Images Hungary

Jeanne sminkmesterként dolgozik, olvasható az Instagram-oldalán lévő bemutatkozó szövegében, Los Angeles és New York között ingázik. Vállal esküvős és filmes munkákat, nemcsak a sminkhez, hanem a hajhoz is ért.

Arról egyelőre nem nyilatkozott a színész, hogy ismerkedtek meg, illetve mióta vannak együtt.

GettyImages-1420832666
Fotó: Ernesto Ruscio / Getty Images Hungary

Eddig egy alkalommal nősült, 1993-ban ismerte meg Afton Smith színésznőt, Winona Ryder kerti partiján találkoztak. Egymásba szerettek, majd öt év járás után összeházasodtak. Három fiuk született: Griffin 2002-ben, Holden 2004-ben, Leland 2006-ban látta meg a napvilágot. 2007-ben viharfelhők gyülekeztek a fejük felett, ez év áprilisában eladták Beverly Hills-i otthonukat, majd decemberben kiderült, hogy véget ért a kapcsolatuk.

A válást 2009-ben véglegesítették, akkor Fraser beleegyezett, hogy havi 50 ezer dolláros tartásdíjat fizet Smithnek. 2013-ban azonban igyekezett ezen módosítani, mert nem keresett annyit a színészetből, hogy ki tudja fizetni exnejét. Smith vitatta ezt, és csalással vádolta meg, mondván, hogy Frasernek megvan a szükséges bevétele. 

A múmia szereplői így néznek ki most

Képeken mutatjuk, mennyit változtak A múmia című film szereplői 1999 óta.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük