Brendan Fraser ritkán látott modell fiaival állt a vörös szőnyegre: Holden 18, Leland 16 éves
Brendan Fraser fiaival, Holdennel és Lelanddel pózolt a fotósok kedvéért.

brendan-fraser-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brendan Fraser karrierje idén új erőre kapott, A bálna című alkotást, amelynek főszerepét alakítja, nem győzik dicsérni a kritikusok, többen azt jósolják, hogy 2023-ban Oscar-díjat kap majd hiteles játékáért.

November 29-én New Yorkban is megtartották a mozifilm premiervetítését, a rendezvénynek a Lincoln Center adott otthont. A december 3-án 54. születésnapját ünneplő színészt fiai, a 18 éves Holden és a 16 esztendős Leland is elkísérték az eseményre.

Brendan Fraser fiai

Ritka pillanatnak számít, hogy a sztár gyermekeivel álljon a fotósok elé, ám a New York-i premier kivételes alkalomnak bizonyult. Kisebbik fia vörös, az idősebbik gyermeke pedig sötétbarna tincsekkel hódít. A srácok az apjuk igéző, kék szemeit örökölték.

A bal oldalon Leland, a jobb oldalon Holden látható.
A bal oldalon Leland, a jobb oldalon Holden látható.
Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

Mindkettőjüknek nagyon karakteres az arca, így nem véletlen, hogy a modellszakma felé kacsintgatnak, a New York-i Marilyn Agency szerződtette le őket, így valószínűleg a jövőben még többször hallhatunk róluk.

A kisebbik fiút a modellkedés mellett a zene is vonzza, barátaival alapított egy rock and roll garázsbandát The Alligators néven. Leland a csapat basszusgitárosa.

A két fiatalnak van egy bátyja is, Griffin szeptemberben lett húszéves, de ő nem tudott ott lenni a premieren. Mindhármójuk édesanyja Fraser exfelesége, Afton Smith, akivel 2007-re megromlott az 1998-ban köttetett házassága. Válása után újra rátalált a szerelem, egy sminkmesterrel él komoly párkapcsolatban. Jeanne több alkalommal is elkísérte a színészt különféle eseményekre.

Madonna lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyire szexi az édesanyjára hasonlító Lourdes Leon.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük