Brendan Fraser irigykedett Dwayne Johnsonra: a két sztár nem is találkozott közös filmjük forgatásán

Brendan Fraser és Dwayne Johnson A múmia visszatérben szerepeltek közösen.

brendan-raser-dwayne-johnson-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brendan Fraser már világhírű sztárnak számított, amikor Dwayne Johnson épp csak kacérkodott a filmkészítéssel. Életútjuk eddig egyetlen ponton találkozott, mindketten szerepeltek a 2001-ben bemutatott A múmia visszatérben.

Míg Fraser pályafutásának ez az időszak volt a csúcsa, addig a Szikla a kalandfilmben mutathatta meg először színészi tehetségét. Ekkor indult el azon az úton, hogy pankrátorbajnokból az álomgyár ügyeletes akcióhősévé váljon.

Brendan Fraser irigykedett Dwayne Johnsonra

Dwayne Johnson karizmatikussága legendás a hollywoodi berkekben. Akik valaha dolgoztak vele, egytől egyig végtelenül megnyerő emberként jellemzik, akinek meg sem kell szólalnia, már akkor is elnyeri az emberek szeretetét, ha csak pár percre feltűnik a mozivásznon. 

dwayne
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

Különleges kisugárzását nem csak a Múmia-filmeket forgalmazó Universal Pictures stúdió szúrta ki, kollégájának, Brendan Frasernek is feltűnt, aki nem volt túl boldog attól, hogy az exsportolót beválogatták a folytatásba.

Egészen addig a színész volt az 1999-ben indult filmsorozat főhőse, aki minden hölgyrajongó szívét megnyerte, de Johnson feltűnésével borulni látszott mindez. Félelmére a történet rendezője, Stephen Sommers csak rátett még egy lapáttal. Azt nyilatkozta, hogy szerinte Dwayne Johnson simán ki tudná ütni Frasert egy népszerűségi versenyben. Ezután nem meglepő, hogy az Indianapolisban született sztár attól félt, új kollégája esetleg túlragyogja a karakterét, és féltékeny volt könnyen jött sikerére.

brendan fraser dwayne
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- Johnson bármikor képes lenne megtölteni egy stadiont. Bármi is van a birtokában, szívesen elvenném tőle - írta meg Fraser szavait az Entertainment Weekly 2001-ben.

Bár Johnson mindössze 15 percnyi játékidőt kapott a filmben, annak népszerűsítésekor bebizonyosodott, ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy belopja magát a nézők szívébe. Mindenki az ő kegyeit kereste, a producerek pedig leszerződtették a Skorpiókirály című produkcióra, ami az itt alakított figurája eredettörténetét mesélte el. Fraser így teljesen háttérbe szorult.

brendon mummy
Fotó: Getty Images / Getty Images Hungary

Érdekesség, hogy hiába volt közös jelenetük, a két híresség sosem találkozott egymással a munka során. Mivel az exsportoló a Skorpiókirályt alakította, aki az első képkockákon kívül egy mitikus lény formájában jelenik meg az alkotásban, a végső csata során digitális trükkökkel vágták az arcát egy hatalmas skorpió testére.

Brendan Fraser akkor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az elmúlt években Brendan Fraser.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük