Torzzá plasztikázták a bombázó Brenda Dickson arcát
A híresség valaha népszerű szappanoperákban szerepelt, de egykor gyönyörű arca mára eltorzult.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kaliforniai születésű színésznő, Brenda Dickson bájos arca a Nyughatatlan fiatalok című szappanoperából vált ismertté, melyben tíz hosszú évig játszott. Amikor 1988-ban kirúgták a sorozatból, karrierje elindult a lejtőn, arcátalakító műtétei viszont megsokasodtak.

A Nyughatatlan fiatalok egykori bombázója szánalmas kinézetűvé vált

Érdekesség, hogy bár diszlexiája miatt csak a nyolc általánost végezte el, színésznőként kiválóan boldogult - legalábbis eleinte. Az évek során szerepelt is jó pár népszerű amerikai sorozatban, mint a Dinasztia vagy a Falcon Crest. Sőt, még saját tévéműsora is volt Welcome to my Home címmel, melyben divat- és diétatippeket adott.

Aszimmetrikussá torzult arca a műtétektől

Egy idő után azonban több időt töltött a plasztikai sebészek asztalán, mint a tévéképernyőn. Így nem csoda, hogy a végén sokkal rosszabbul nézett ki, mint amikor belevágott. Bár senkinek sem teljesen szimmetrikus az arca, a vénülő színésznőé a beavatkozások miatt olyan mértékben eltorzult, hogy alig emlékeztet régi önmagára.

Nyilvánvaló, hogy alakítottak haja vonalán, szemhéjain, feltöltötték ajkait, és melleit is megműttette. Ám az idővel vívott küzdelemben így is alulmaradt, arca szétcsúszott, bőre kifakult, teste elvesztette természetes arányait.

A szeme sem áll jól

Az egykor kedvelt színésznő a nyolcvanas évektől már nem alakításaival, hanem elrontott plasztikai műtéteivel, majd pedig ügyvéd férjével, Jan Weinberggel folytatott durva válási tortúrájával került ismét a reflektorfénybe.

Dickson 1980-ban ment először férjhez Robert Rifkin fogorvoshoz, majd 1997-ban Jan Weinberghez, akivel Hawaii szigetére költöztek. Ám a házasság tíz évvel később zátonyra futott, mivel a gyermektelen és elfeledett színésznő állandó csatát folytatott környezetével és önmagával.

A válóper hevében a művésznő még a honolului bíróságot is kiosztotta, amikor nem ítélték meg neki a mintegy 239 millió forintot érő Los Angeles-i apartmant és a 2 és fél millió forintnak megfelelő havi apanázst.A sértésekért a bíró - idegnyugtató gyanánt - 16 fogdában letöltendő napot szabott ki a tajtékzó művésznőre, amit az le is ült. Szabadon bocsátása után viszont ismét Hawaii-ra utazott, majd letámadta exférje ügyvédjét, ezért még három hónappal megtoldották kényszerpihenőjét.
Ezt is szeretjük