Brad Pitt pocsék apa, Jolie az exférjére vágyik
Olvadozni látszik a rózsaszínű cukormáz, amely az utóbbi időben olyan jótékonyan bevonta a Brangelina családot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legújabb képek tanúsága szerint ugyanis Brad Pitt közel sem az a nagyszerű apa, akinek kedvese, Angelina Jolie tartja.


Legalábbis a közvélemény iszonyúan berágott a sármos színészre, amiért az nem átallotta kétéves kislányát, Shiloh-t az ölében utaztatni, miközben egy golfkocsival autókáztak francia birtokukon, egy quad-motoroknak kialakított földúton.

Apa motorozik, anya főz, együtt lenni jó

Míg a két nagyobbik gyerkőc, Pax és Maddox, ahogy annak a rendje, bekötött biztonsági övvel és bukósisakkal a fejükön követték apjukat kicsiny járművükön, addig a 44 éves papa combjain csücsülő leánykáját mindenféle védőfelszerelés nélkül furikázta körülbelül 30 km/h sebességgel a rázós terepen. Ahogy a fotók napvilágra kerültek, a birminghami székhelyű Balesetbiztonsági Királyi Társaság, a RoSPA azonnal támadásba lendült: szóvivőasszonyuk nyomatékosan felhívta a figyelmet arra, milyen veszélyes is tud lenni, ha a hanyag szülők nem kötik be gyermeküket, hanem inkább az ölükben hagyják, miközben vezetnek.

- Bármilyen baleset esetén a gyermeket komoly veszélybe sodorja az ilyen felelőtlenség – hangsúlyozta.

Ami Angelina Jolie-t illeti, ő valószínűleg otthon maradt a nemrég született ikrekkel és Zaharával, és szabadidejében, ha ugyan akad neki, talán éppen forgatókönyveket olvasgat.

Állítólag régóta gondolkodnak már volt férjével, Billy Bob Thorntonnal azon, hogy újra összejönnek – legalábbis egy jó kis vígjáték erejéig.

Annak idején a Vakrepülés című, 1999-es film forgatásán szerettek egymásba, ahol férj-feleséget játszottak, melyet aztán egy három évig tartó igazi házasság követett.

- Nagyon körültekintően szeretnénk kiválasztani a közös filmet. Valami vígjátékra szavaznánk. Más szavakkal, nem igazán vágyunk arra, hogy megint házaspárt alakítsunk a vásznon, ez nem lenne túl jó ötlet – nyilatkozta az ex, aki azóta is jóban van egykori kedvesével.

Ezt is szeretjük