Leleplező fotók! Ezzel a szívtipróval szűrte össze a levet Olivia Wilde

Az agglegény Bradley Cooper és az elvált Olivia Wilde együtt távoztak a premier utáni partiról.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Még két hónap sem telt el, mióta Bradley Cooper szakított barátnőjével, Renée Zellwegerrel, ám a legfrissebb hírek szerint a jóképű szívtipró máris új párra lelt Olivia Wilde személyében.

Március 18-án számolt be a People arról, hogy Cooper és Zellweger mintegy két éve tartó párkapcsolat után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, ám ennek pontos okaira azóta sem derült fény.

Nem sokáig búslakodott

A 36 éves amerikai színész a jelek szerint azonban nem sokáig búslakodott, a Life & Style magazin értesülései szerint ugyanis mindenki szeme láttára melegedett össze 27 éves kolléganőjével egy partin.

Hétfőn este tartották meg New Yorkban a Másnaposok 2 ünnepélyes díszbemutatóját, a vetítés után pedig a sztárok a Standard Hotel tetején található Top of the Standard nevű klubba mentek, hogy megünnepeljék a filmet.

A szemtanúk elmondása szerint Bradley Cooper és a Tron: Örökség bombázója a nyílt színen flörtöltek egymással, amit a róluk készült fényképek is alátámasztanak, arról nem is beszélve, hogy a testi kontaktustól sem riadtak vissza!

"Nagyon édesek voltak"

- Olivia és Bradley randiztak. Bradley állandóan megfogta a kezét vagy átölelte a derekánál, nagyon édesek voltak. Egész este figyelt rá - osztotta meg emlékeit az egyik szemtanú a magazinnal.

Habár hivatalosan még egyikük szóvivője sem erősítette meg a tényt, hogy együtt járnak, ettől függetlenül komoly lehet a dolog közöttük, ugyanis a buli után együtt távoztak - ami azt jelentheti, hogy egy ágyban térhettek nyugovóra.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mellesleg Olivia Wilde is friss szingli volt mostanáig, hiszen nyolc évig élt házasságban Tao Ruspoli olasz herceggel, mielőtt idén márciusban beadta a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Ezt is szeretjük