Bradley Cooper és lánya cuki, közös fotón - Lea igazi tejfölszőke kis angyal

A szakítás ellenére Bradley Cooper odaadó édesapja az Irina Shaykkal közös lányuknak.

bradley-cooper-lanya-kozos-foto-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Csillag születik jóképű sztárja, Bradley Cooper ismét szinglistátuszba került, négy közös év után ugyanis szakítottak a párjával, Irina Shayk modellel - még a kislányuk sem tartotta össze őket.

Ilyen gyönyörű kislánya van

A hétszeres Oscar-díjra jelölt színész ennek ellenére természetesen továbbra is szerető édesapja a kétéves lányának, Lea De Seine-nek, aki ugyan az anyukájával maradt a szakításkor, de a sztár rengeteg időt tölt vele, látszik, hogy odavan érte. A páros viharos szakítása ellenére egyikük sem gondolja úgy, hogy a kis Lea nevelésében bárminek változnia kéne.

A TMZ értesülései szerint bíróságra sem viszik a gyermekelhelyezés ügyét, hiszen a modell közölte, hogy az édesapja bármikor elviheti a lányát, felesleges papírra vetni a határozatot, hiszen mindenben egyetértenek ezzel kapcsolatban - ráadásul a gyermek közös, így szerinte egyforma jogot formálnának rá.

A napokban ismét együtt kapták le a fotósok a jóképű édesapát és kislányát, aki a nyakában ülve szemlélődött. A sztár igazi apukaüzemmódba váltott, ugyanis éppen úgy festett, mint bármelyik szülő, aki egyszerre képes egyensúlyozni a gyerekével és a nehéz bevásárlószatyrokkal.

A rajongók odavoltak a tündéri párosért - nem győzték dicsérni őket a kommentelők: "Fantasztikus pasi, ráadásul csodás édesapának is tűnik. Igazi főnyeremény!", "Igazi apuci szeme fénye ez a kislány, tüneményes", "Annyira édesek együtt! Semmi felhajtás, farmer, póló, meg egy kis apa-lánya délután. Így az igazi" - írták a hozzászólók.

Ben Affleck és Jennifer Garner lánya is gyönyörű

Édesanyjára ütött a pár 14 éves gyermeke - nézd meg, milyen szép hölggyé cseperedett Violet!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük