Fény derült Brad Pitt legújabb titkára
Fotóval - vajon mit rejteget a színész az inge alatt?
A filmsztár véletlenül villantott, a találgatások pedig már el is kezdődtek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy aprócska villantás és máris találgatások százai keltek szárnyra arról, hogy vajon mi inspirálta a világhírű színész legújabb tetoválását.


A színész, akit legközelebb az Oscar-díjas Coen-fivérek új krimi-vígjátékának, a Burn After Reading-nek a főszerepében láthatunk majd, egyáltalán nem akarta megmutatni a világnak legújabb testdíszét.

A monacói helikopterbázison a szél azonban váratlanul felcsapta a hátán az ingjét, egy pillanatra láthatóvá téve a rejtélyes vonalakat.

A sztárpár ezúttal fiú-lány bontásban töltötte a napot: a Hetedik és a 12 majom sármos színésze örökbefogadott fiaival, Maddox-szal és Pax Thiennel mulatta az időt, míg szexi felesége, Angelina Jolie a lányokkal, Zahara Marley-val és Shiloh Nouvel-lel járta a gyerekruhaboltokat. Angeline Jolie tetkómániája közismert, ami az utóbbi időben Brad Pittre is egyre inkább átragadt, ez az absztrakt ábra ugyanis már a sztár negyedik tetoválása!

Otzi, a jégkori ősember a bal alkarjának belső felét, míg a Maddox-nak szánt szankszrit-buddhista áldás alkarjánaka hátsó felét díszíti. Nem beszélve szerelmének születési időpontjáról, ami khmerül van a hasára írva.

A meglepő magyarázat a rejtélyes bőrdíszre

A tetkóról első pillantásra azt hihetnénk, hogy csak valamelyik gyerek rajzolta filctollal apjuk hátára. A találgatások közül az egyik legfurcsább elképzelés azonban egyértelmű választ ad a furcsa fekete vonalak és téglalapszerű objektumok eredetére.

A Brad Pitt hátán látható absztrakt formát eszerint a New Orleans-i gátak térképe ihlette, amiket a Katrina hurrikán rombolt le 2005-ben. Amerika történelmének egyik legsúlyosabb tömegkatasztrófája során több mint 1800-an haltak meg, főleg a szegények és a hátrányos helyzetűek.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A magyarázat elfogadható, hiszen a pár, akik 2005 óta járnak együtt, a Katrina pusztítása után házat vásárolt Louisiana-ban, hogy ők is aktívan részt vegyenek a károk elhárításában, és azóta is erősen érintettek a helyi újraépítési munkálatokban.

Ezt is szeretjük