Fotók! Brad Pitt megint szégyentelenül leitta magát
Amikor Brad Pitt beállított otthonukba tántorogva, párja kiakadt, de végül azért csak megbocsátott neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pittet december 16-án örökítették meg, miközben elhagyta a kalifornai Loz Feliz nevű szórakozóhely épületét, ahová barátaival tért be, hogy legurítsanak néhány pohárkával. A fotók tanúsága szerint azonban az este némiképp eldurvulhatott, a Becstelen Brigantyk sztárja ugyanis alig állt a lábán, amikor távozott.

A beszámolók szerint a 46 éves amerikai színész az oldott hangulatú este során megállás nélkül gurította le a margaritákat, amelyeket következetesen tequilával öblített le.

Nem először kapták le részegen

Ezek után aztán nincs is mit csodálkozni bódult tekintetén és ingatag léptein, ráadásul nem ez volt az első eset, amikor sikerült jócskán berúgnia.

A hazatérés további eseményei is ismeretesek. Amikor ugyanis Angelina Jolie meglátta holtrészeg szerelmét, elveszítette béketűrését, és kiabálni kezdett a szívtipróval, majd elküldte melegebb éghajlatra.

Jolie ezt követően természetesen még aznap megbocsátatott kedvesének a görbe estéért, és ki is békültek.

Guy Ritchie is magának akarja

Ha a kapcsolatuk hullámvölgyeiről szóló pletykák nem is igazak, annyi biztosnak látszik, hogy Brad Pittnek a karrierje miatt semmi oka az aggodalomra.

Guy Ritchie ugyanis szeretné megnyerni a színészt, hogy játsszon Sherlock Holmes című filmjének folytatásában, mivel állítólag odavan Pittért.

A Sherlock Holmest január 7-étől vetítik majd a hazai mozik, Ritchie pedig már azt is kitalálta, hogy melyik szerepet szánná Pittnek: a sztárapuka alakítaná a detektív legfőbb ellenségét, Moriarty professzort, ami - ismerve a színész kvalitásait - pontosan neki való feladat lenne. A tervezett második rész várható bemutatójának időpontjáról azonban egyelőre nem érkeztek hírek.
Ezt is szeretjük