"Már kiöregedtem a filmezésből" - Brad Pitt hamarosan visszavonul

Brad Pitt úgy érzi, át kell adnia a helyét a fiatal tehetségeknek.

brad-pitt-visszavonul-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szomorú hírt közölt tegnap Brad Pitt: a hollywoodi szívtipró 55 évesen úgy érzi, hogy már túl öreg Hollywoodhoz, és szépen lassan ideje lesz visszavonulni.

Kiöregedett a filmezésből

A Ha eljön Joe Black és az Interjú a vámpírral sikerfilmek sztárja az ausztrál GQ magazinnak mesélt arról, hogy lassan szögre akasztaná a színészsapkáját, ugyanis szerinte hamarosan lejár az Álomgyárban tölthető ideje:

- 24 éves korom óta kamera előtt állok, ezenkívül producerként is nagyon sok mindent csináltam már, amit, be kell vallanom: nagyon élvezek. De egyre kevesebb és kevesebb dolgot csinálok. Kiöregedtem már a filmezésből. Szentül hiszem, hogy ez a szakma alapvetően a fiatalok játszótere - nem mintha ne lenne szükség idősebb karakterekre, csak úgy érzem, hogy a játékom idővel véget ér. Vegyétek úgy, mint természetes szelekciót - nyilatkozta a lapnak.

Elég keserű jövőképet vázolt fel annak ellenére, hogy élete talán egyik legnagyobb szerepét sikerült bezsákolnia a Tarantino rendezte Volt egyszer egy Hollywoodban Leonardo DiCaprio és Margot Robbie oldalán. A film a cannes-i filmfesztiválon került először bemutatásra, és óriási sikert aratott, így arról is pusmognak, hogy az Oscar-jelölés is esedékes a két főszereplő számára.

Reméljük, ha ezzel a karrierje ismét szárnyra kap, akkor átgondolja még a visszavonulást, hiszen rengeteg rajongót szomorítana el, akik a kilencvenes évek óta követik a munkáját - ráadásul 55 évesen még minden, csak nem öreg, különösen, mióta Hollywoodban az 50 lett az új 30.

Brad Pitt stílusváltásai

Brad Pitt igazi kaméleon, azonban nem csak a filmvásznon: külseje mindig úgy változott, hogy passzoljon az aktuális párjához. Nézd meg ezeket a vicces fotókat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük