Ez volt Brad Pitt és Jennifer Aniston első közös fotója a vörös szőnyegen - Teljesen másképp festettek
Brad Pitt és Jennifer Aniston 1999-ben, az Emmy-gálán mutatkoztak először.

brad-pitt-és-jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Jennifer Aniston volt a '90-es évek egyik legcukibb szerelmespárja Hollywoodban, 2000-ben kötötték össze az életüket, ám 2005-ben elváltak útjaik, ugyanis a sármos színész a Mr. és Mrs. Smith forgatásán beleszeretett Angelina Jolie-ba, akivel sokáig egy párt alkottak, de 12 év együttlét után vele is tönkrement a kapcsolata. 

Sokan azóta is drukkolnak, hogy Brad és Jen újra egymásra találjon, olykor fel is reppennek pletykák azzal kapcsolatban, hogy újra összejöttek, de ezekről végül mindig kiderül, hogy nem felelnek meg a valóságnak. 

Brad Pitt és Jennifer Aniston volt Hollywood álompárja

Nem csoda, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston több éven át tartó szerelme a mai napig élesen él az emberek emlékezetében, ugyanis nagyon összeillő párosnak tűntek. Először 1994-ben találkoztak egymással, de akkor még nem szerettek egymásba, viszont a menedzsereik jó barátok voltak, ezáltal volt meg az ismeretség. 1998-ban volt az első randijuk, amelyet szintén a menedzsereiknek köszönhetnek.

Eleinte titkolták a kapcsolatukat, ám végül 1999. szeptember 12-én együtt jelentek meg az Emmy-gála vörös szőnyegén, kéz a kézben. Akkor mind a ketten nagyon másképp festettek. A '90-es évek őrült és bohém divatirányzatai akkor uralkodtak éppen, így ez valahol ott érthető is. Természetesen született olyan fotó is róluk, amelyen Brad Pitt nem visel napszemüveget.

Az első vörös szőnyeges debütálás után nem sokkal a Harcosok klubja premierjére is együtt mentek, ez 1999 októberében volt. Rá egy hónap múlva egy New Yorkban tartott Sting-koncerten jegyezte el a népszerű színész a Jóbarátok sztárját. Ezután az álompár még nagyobb figyelmet kapott, mindenki a közelgő esküvőjükről kezdett cikkeket gyártani. Végül 2000 júliusában keltek egybe, érdekesség, hogy hatalmas sátrakat állítottak fel, hogy megnehezítsék a paparazzók dolgát. Amikor 2005 januárjában kiderült, hogy elválnak, az egész világot megrendítette ez a szomorú hír.

Brad Pitt így megváltozott barátnői kedvéért

Szokták mondani, hogy akik sokáig együtt élnek, azok egy idő után elkezdenek hasonlítani egymásra: ugyanazokat a dolgokat kezdik szeretni, vagy stílusuk is hasonló lesz. Ez Brad Pittre és éppen aktuális barátnőire is igaz volt. Fotók!

Ezt is szeretjük