Brad Pitt szívdöglesztő a GQ magazin címlapján - Álmai nőjéről is megszólalt
A GQ magazinnak készültek a szexi fotók.

brad-pitt-gq-szexi-fotok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt viszonylag ritkán ad interjút, most viszont kivételt tett a GQ magazin kedvéért, akik néhány szívdöglesztő fotóval is megtűzdelték a vele készült cikket.

Megnyílt a magazin riporterének

A színész újabban sokat panaszkodott azzal kapcsolatban, hogy nagyon érzi az öregedést, a képei azonban korántsem erről árulkodnak - még mindig olyan jóképű, mint fiatal korában. Pedig ő tényleg úgy véli, hogy már igazi őskövületnek számít - ezzel kapcsolatban pedig a magazinban is megszólalt.

- Kicseszettül öregszem. Sajnos így van. Ahogy telik az idő, észreveszed, hogy mennyi mindent átéltél már, hogy mennyi mindenen mentél keresztül, mennyi jó és rossz emléked van, mennyi ember fordult már meg az életedben. Hogy hányszor győztél és hányszor vesztettél - amik idővel már nem is tűnnek győzelemnek és veszteségnek. Hogy mennyi időt töltöttél el a szeretteiddel, hogy mivel töltötted el azt az időt - ez valahogy sokkal fontosabbá vált számomra az idő múlásával - nyilatkozta a GQ-nak.

Korábban arról is mesélt, hogy már nem érzi úgy, hogy helye lenne Hollywoodban, és ideje lenne nyugdíjba vonulnia, hogy átadja a helyét a fiatalabb generáció tagjainak, akik ugyanúgy éheznek a reflektorfényre, ahogy ő tette annak idején.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

GQ (@gq) által megosztott bejegyzés,

- Még mindig élvezem a színészkedést, egyszerűen úgy vagyok vele, hogy már nem ez áll az életem középpontjában. Régen csak arra vágytam, hogy izgalmas karaktereket játszhassak el. Ma már nem a filmjeimben akarom megélni az izgalmakat, hanem a való életben. Úgy vagyok vele, hogy inkább izgalmasan élem az életem, aztán majd lesz valahogy. Megélem a pillanatokat, igazi élményeket teremtek.

És ez az élet valódi értelme, nem az, hogy az izgalmas karakterek életébe próbálom behelyezni magam. Az nem helyettesít, nem pótol semmit. Ma már sokkal jobban figyelek arra, hogy hogy élek, és miért élek. Sok színész aggódik amiatt, hogy ha kiesik a pikszisből, akkor vége a karrierjének. Nem hagynak maguknak szünetet, nem állnak le, nem élnek igazán. Nekem nincs bajom azzal, ha egy időre le kell állnom a munkával. Nagyon is komfortosan érzem magam nélküle - mondta mosolyogva a magazinban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

GQ (@gq) által megosztott bejegyzés,

Ugyan már felröppentek a pletykák azzal kapcsolatban, hogy ismét rátalált a szerelem a válása óta, tagadta az ezzel kapcsolatos híreszteléseket. "Keresési fázisban van" - ő így fogalmazott. Azt is elárulta, milyen típusú nők vonzzák a leginkább:

- Olyan nőkhöz vonzódom, akik nem rejtenek el semmit magukból. Nem emelnek falakat, azt mutatják, amilyenek valójában. Akik kimondják, amit gondolnak. Akik sokszor bajba is keverednek emiatt. Imádom az ilyen típusú embereket. Szeretem, hogy nyíltak, természetesek és őszinték, különösen az érzéseikkel kapcsolatban, és bármikor beszélni tudnak arról, hogy éppen mi játszódik le bennük - mesélt álmai nőjéről.

Brad Pitt még mindig irtó szexi

Új filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban a textilt is ledobta a jóképű színész - nézd meg, hogy néz ki póló nélkül!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük