Brad Pitt barna hajjal és szakállas arccal: 28 évvel ezelőtti képén alig ismerni rá
Brad Pitt fiatalon is szívesen kísérletezett a külsejével.

brad-pitt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt a sztárvilág egyik legsármosabb színésze, a People magazin 1995-ben és 2000-ben is a világ legszebb férfijának kiáltotta ki. Amikor színészi karrierjét megkezdte a '80-as években, akkoriban a castingokon kék szemeire és babaarcára figyeltek fel elsőként, az 1991-es Thelma és Louise-zal vált ismertté, ő vált Hollywood feltörekvő szépfiújává, ez viszont Pittnek nem tetszett annyira, derült ki az E! True Hollywood Storyból.

Brad Pitt azért alakult át, hogy lemossa magáról a Hollywood szépfiúja becenevet

A '90-es évek elején ott volt minden magazin címlapján, az emberek egyre jobban kíváncsiak voltak az új filmcsillag életére. Sármja sokaknak imponált, emiatt egyre több felkérést kapott, azonban az 1992-es Folyó szeli ketté című mozi idején úgy vélte, a stúdiók csak olyan szerepeket adnak neki, amelyekben ő a szépfiú. Már akkor tudta, ha ez így megy tovább, hosszú távon nem jár jól, muszáj megmutatnia egy másik oldalát is, hogy komolyabban vegyék a filmiparban.

Dominic Sena rendezőnek el is panaszkodta, valami teljesen más szerepet akar elvállalni legközelebb, ekkor a férfi felajánlotta neki Early Grace sorozatgyilkos karakterét, akit a Kalifornia - A halál nem utazik egyedül című alkotásban játszhatott el.

A rendező bevallotta, nehéz volt az alkalmas színészt megtalálnia Early szerepére, de Brad Pitt a válogatón teljesen meggyőzte. Azért, hogy Pitt hitelesebb legyen, a külsejét is átváltoztatta, szakállat növesztett, majd szőke tincseit barnára festette át, hogy még férfiasabb legyen a külseje. Ez az 1993-as film volt az első, amelyben Pitt komolyabb oldalát mutathatta meg színészként.

Kíváncsi vagy, hogy festett Brad Pitt karrierje legelején? Képes összeállításunkban megnézheted fiatalkori fotóit.

Ezt is szeretjük