Brad Pitt 26 évvel fiatalabb barátnője félmeztelenül napozott: így fotózták le a színésszel
Brad Pitt és párja Mexikóban romantikáztak.

GettyImages-1449524735
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és a nála 26 évvel fiatalabb párja, Ines de Ramon Mexikó egyik népszerű üdülőhelyén, Cabo San Lucasban töltötték a szilvesztert.

Újév napján egy lesifotós exkluzív képeket készített róluk, éppen süttették a hasukat, írta meg a Page Six.

Brad Pitt és párja

Egy medence mellett lazítottak újév első napján, a Page Six az egyik exkluzív fotót még az Instagramján is megosztotta. Ahogy a képen is látható, Pitt éppen strandnadrágban egy könyvet olvasott, míg kedvese bikinifelső nélkül élvezte a napsütést.

Úgy tűnik, egyre komolyabbá válik a kapcsolatuk, először novemberben írtunk róluk, akkor egy Bono-koncertre mentek együtt, velük volt Cindy Crawford és férje is. 2022 decemberében Pitt új kedvesével ünnepelte 59. szülinapját.

Ines de Ramon idén lesz 33 esztendős, ékszertervezőként dolgozik. Mielőtt beleszeretett volna az Oscar-díjas sztárba, a Vámpírnaplókból ismert Paul Wesley felesége volt. Pont 2022-ben váltak el egymástól.

Angelina Jolie így hódította meg Brad Pittet

A színésznő tényleg nem bízta a véletlenre.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük