Brad Pitt így megváltozott a válása óta: ő maga vallott róla
Nagyon más lett Brad Pitt élete a válás után.

brad-pitt-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt a GQ magazin felkérésére vállalt el egy nagyinterjút, a színész csak ritka alkalmakkor nyilatkozik, így ez egy különleges alkalomnak számított.

A színész őszintén megnyílt, mióta tönkrement a házassága Angelina Jolie-val, megváltozott az élete.

Brad Pitt élete a válás után

2016-ban váltak el az útjaik, a válásukat 2019-ben mondták ki, ezután évekig tartott a gyermekelhelyezési per, végül 2021-ben Pitt javára döntött a bíró, így ő is megkapta a felügyeleti jogot. 2022 februárjában a színész azért perelte be exnejét, mert Jolie a tudta nélkül adta el a francia birtokukat.

Miután Jolie 2016-ban beadta a válási papírokat, Pitt elhatározta, hogy végleg leteszi az italt. Másfél évig rendszeresen eljárt az anonim alkoholisták csoportterápiájára.

- Volt ott egy nagyon laza, férfiakból álló csoport, amely nagyon zártkörű volt, és megválogatták a tagokat, szóval biztonságban voltam. Tapasztaltam olyan dolgokat más embereknél, akikről felvétel készült, miközben kiteregették a szennyesüket, ezt viszont kegyetlennek tartom - vallotta be a sztár.

Sikeresen letette az italt, sőt az életmódváltása annyira sikeres lett, hogy manapság már nem is dohányzik.

Bevallotta azt is, hogy sokáig magányos típus volt, és csak az utóbbi években vált nyitottabb emberré.

- Mindig nagyon egyedül éreztem magam, egész életemben. Egyedül nőttem fel gyerekként, és egészen a közelmúltig nem tudtam normálisan megölelni a barátaimat és a szeretteimet.

Bevallotta azt is, hogy színészként már az utolsókat rúgja, ám egyelőre még nem döntötte el, mikor vonul vissza pontosan, azt azonban érzi, hogy hamarosan elérkezik az idő, hogy letegye a lantot.

Shiloh Jolie-Pitt így néz ki napjainkban

A fiatal lány le sem tagadhatná híres szüleit, nagyon hasonlít Jolie-ra, tőle a mosolyát örökölte, szőke tincsei viszont Brad Pittre emlékeztetnek bennünket.

Ezt is szeretjük