Lefújta a válást Brad Pitt és Angelina Jolie - A színész vissza akarja hódítani gyerekei anyját
Mégsem válik a hollywoodi álompár.

angelina-jolie-brad-pitt-valas-lefujva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokkolta a világot, amikor Hollywood legösszetartóbbnak tűnő párosa, Brad Pitt és Angelina Jolie 11 hónappal ezelőtt bejelentették, hogy az útjaik örökre elválnak egymástól.

Mégsem válik a Pitt-Jolie páros

A bejelentés után jött csak a feketeleves: Brad Pittet hűtlenséggel, gyerekei bántalmazásával, sőt, még drogfüggőséggel is vádolták - végül úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba: a GQ magazinban őszinte vallomást arról, hogy felesége azért döntött a válás mellett, mert nem bírta elviselni az alkoholfüggőségét.

Brad Pitt akkora pofont kapott az élettől, hogy úgy döntött, visszaszerzi a régi életét. Elkezdett edzeni, formába lendülni, és természetesen az italhoz sem nyúlt azóta.

- Angelinát lenyűgözte, mennyire igyekszik. Igaziból az egyetlen dolog, amit el akart érni, hogy Brad végre legyőzze az alkoholfüggőségét. Ha tartósnak bizonyul a változás, még arra is hajlandó lenne, hogy visszafogadja őt.

Nem véletlen, hogy hónapok óta nem mozdította a kisujját sem azért, hogy folytatódjon a válási procedúra. Minden barátja meg van róla győződve, hogy a válás egyelőre le van fújva - nyilatkozta a színésznő egyik közeli barátnője a US Weekly magazinnak.

Ezt is szeretjük