Megdöbbentő! Iszonyatosan elhízott Boy George
Heroin és kokain tette így tönkre
A legújabb fotók szerint bőven van mit leadnia a brit hírességnek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Most éppen a legendás popsztár, Boy George küzd a felesleges kilókkal, a legutóbbi róla készült fotók alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy az androgün sztár durván elhízott az utóbbi hónapokban.

Keményen dolgozik, hogy lefogyjon

Lehet, hogy kevesebbet kellene drogoznia és torkoskodnia, mindenesetre a túlsúllyal való küzdelmet egyelőre nem adta fel, ugyanis egy kis gyors gyaloglással próbálja újra formába hozni magát.

Gyors tempóban indult egyedül útjára kelet londoni lakása közelében egy fekete melegítőruhában, és annyi biztos, hogy jócskán elhagyta magát 1983-as alakmásához képest, amikor a Karma Chameleon felcsendült a rádiókban. A 47 éves sztár – aki George Alan O'Dowd néven látta meg a napvilágot – megjárta a poklokat az elmúlt évtizedekben.

Szemetet kellett szednie, ez volt a büntetése

Évekig szenvedett heroinfüggőségben, ami jópár közeli barátját emésztette fel. 1986-ban le is tartóztatták heroinbirtoklásért.

A botrányok azonban az ezredforduló óta sem értek véget, 2006-ban például kokainbirtoklás miatt tartóztatták le, ennek következményeképp aztán közmunkára ítélték – szemetet kellett szednie!

További bizarr ügyek miatt is többször a címlapokra került, 2007-ben például állítólag megtámadott és az otthonában tartott fogva egy norvég férfit.

A 28 éves Audun Carlsent – saját állítása szerint – direkt csalták tőrbe, majd a lakásban megfenyegették, habár ő fotómodellként érkezett Boy George házába.

A meleg sztár az egyik függőben lévő bírósági ügye miatt nem is kapott amerikai vízumot, ami könnyen lehet, hogy megakadályozza a tengeren túli koncertsorozatát, amit pedig nagyon várnak már rajongói.

Ezt is szeretjük