Ő a brit miniszterelnök 23 évvel fiatalabb menyasszonya - Carrie első gyermekükkel várandós
Fotókon mutatjuk Boris Johnson menyasszonyát, Carrie Symondsot.

boris johnson cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Egyesült Királyság jelenlegi miniszterelnöke Boris Johnson, aki mielőtt erre a pozícióra lépett volna, Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királyságának külügyminisztereként dolgozott 2016 és 2018 között, 2008 és 2016 között pedig London polgármestereként tevékenykedett. 2018 óta él kapcsolatban, a nála 23 évvel fiatalabb Carrie Symondsot már el is jegyezte 2019 decemberében.

Fotókon Boris Johnson menyasszonya

Carrie Symonds jelenleg első közös gyermekükkel várandós, várhatóan a nyáron fog életet adni a picinek, a Daily Express napilap szerint körülbelül most lehet a negyedik-ötödik hónapban.

A 32 éves nő jelenleg az Oceana alapítvány munkatársa, előtte a Konzervatív Párt PR-kommunikációjáért felelt, de ebben a pozícióban 2018-ig dolgozott. Kommunikációs és PR-szakemberként több politikai kampányban részt vett, például Boris Johnson 2010-es polgármesteri választásakor is a párjának dolgozott, bár akkor még nem voltak együtt.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el a brit miniszterelnök szívét.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük