Boris Johnson 23 évvel fiatalabb párja gyönyörű menyasszony volt: a szőke Carrie ilyen szép ruhába bújt
Boris Johnson brit miniszterelnök harmadszorra nősült meg.

boris-johnson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Boris Johnson, az Egyesült Királyság miniszterelnöke feleségül vette 23 évvel fiatalabb menyasszonyát, Carrie Symondsot a hétvégén.

A ceremóniát teljes titokban tartották meg a Westminster Cathedralban, majd a Downing Streeten található elnöki rezidencia kertjében ünnepeltek szűk családi és baráti körben. A The Daily Mail információi szerint egyelőre elhalasztották a nászútjukat.

Boris Johnson felesége ilyen szép menyasszony volt

Carrie egy 2870 font, azaz egy 1,162 millió forintos menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent. Christos Costarellos divattervező álmodta meg a hófehér kreációt, ami egy nagyon visszafogott, különleges darab. A haját a szokott módon viselte, csak egy virágkoszorút viselt a fején díszként.

GettyImages-1320794310
Fotó: Handout / Getty Images Hungary

Az 56 éves politikus és a 33 éves felesége visszafogottan ünnepeltek, csak kevés embert hívtak meg a ceremóniára és a lagzijukra, Johnson testvérei nem hagyhatták ki a bulit, de természetesen a menyasszony és a vőlegény édesanyja is jelen volt a jeles napon. Ám Carrie apja nem vett részt a szertartáson, az nem derült ki, hogy a férfi nem tudott megjelenni, vagy csak nem kapott meghívást. A miniszterelnök négy felnőtt gyermeke is kihagyta az esküvőt, ők még a Marina Wheelerrel kötött házasságából születtek.

Egyelőre nem mennek nászútra, csak a jövő év nyarán fognak utazni, akkor az a tervük, hogy egy még nagyobb lagzit csapnak. Johnson a legelső olyan brit miniszterelnök, aki a hivatali időszaka alatt nősült meg.

Carrie-vel 2010 óta ismerték egymást, ám csak 2018-ban lettek hivatalosan is egy pár. 2019 decemberében jegyezték el egymást, már 2020-ban összekötötték volna az életüket, de a pandémia keresztülhúzta a számításaikat. Egy kisfiút nevelnek,  Wilfred Lawrie Nicholas Johnson 2020 áprilisában született meg.

Carrie előtt már kétszer nősült: 1987 és 1993 között Allegra Mostyn-Owen volt a felesége, 1993-ban vette el Marina Wheelert, ám a nővel 2018-ban bejelentették, hogy elválnak.

Menyasszonyi ruhák a brit királyi családban

Képes összeállításunkban megnézheted, a brit királyi család tagjai milyen gyönyörű menyasszonyi ruhákban mondták ki az igent.

Ezt is szeretjük