Egy hajszálon múlt! Mégis folytatódik az RTL Klub legnépszerűbb sorozata
A legnézettebb külföldi széria, a Dr. Csont mégis visszatér a képernyőre, egy izgalmas hetedik évaddal.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Egyesült Államokban tavasszal és nyáron ülnek össze a tévécsatornák nagykutyái, hogy eldöntsék, mely sorozatok folytatódnak új évaddal szeptembertől, és melyek kerülnek a süllyesztőbe.

Az RTL Klub legnépszerűbb külföldi szériája, a Bones - Dr. Csont is sokáig várólistán volt.

Mégis lesz új évad ősztől

A hatodik évad után ugyanis felmerült a FOX forgatókönyvíróiban a kérdés: lehet-e és érdemes-e még tovább szőni Seeley Booth és Temperance Brennan történetét. A héten azonban döntöttek a sorozat sorsáról, miszerint a rajongók nagy örömére ősztől útjára bocsátják a hetedik évadot. Legelőször az egyik főhős, David Boreanaz jelentette ezt be Twitter-oldalán.

- Hetedik évad a Dr. Csontnak! - írta lelkendezve a szexis sármőr, a hírt pedig később a csatorna hivatalos állásfoglalása is megerősítette.

Az íróknak azonban így se lesz könnyű dolguk, a főszereplő Emily Deschanel ugyanis kisbabát vár. A pletykák szerint a színésznő gömbölyödő pocakjának is szerep jut az új évadban, úgyhogy elképzelhető, hogy a szigorú Brennan anyukaként tér vissza.

Lehet, hogy összejönnek?

A sorozat rendszeres nézői jól tudják, hogy a széria női főszereplője, a bájos Emily Deschanel által megformált karakter zseniális antropológus-orvos, de a laboron kívül nemigen találja a helyét.

Sokszor úgy tűnik, dr. Brennan mindent csak tudósszemmel tud vizsgálni, annyira kevés jelét adja a nőies érzékenységnek. A jóképű Booth ügynökkel való munka azonban lassan rádöbbentette, hogy nem lehet mindenhez racionálisan állni, mert gyakran győz a szív az ész felett.

Épp a kettejük közti ellentét teszi izgalmassá az epizódokat, hiszen a szexis FBI-ügynök és a csinos doktornő közt érezhetően izzik a levegő. Párosuk különösen népszerű a rajongók körében, a fórumozók például már alig várják, hogy Brennan és Booth barátsága szerelemmé érjen.

A sorozat legújabb részeit egyébként a magyar nézők az RTL Klubon követhetik nyomon, minden hétfő este 21.20-tól.

Ezt is szeretjük