A legdögösebb sorozatsztárok
Nemcsak jó pasik, de dögös csajok is felbukkannak a sorozatokban. Íme, közülük is a legszexisebbek.

Dia

 	Olivia Wilde 	A smaragdzöld szemű Olivia Wilde a Dr. House harmadik évadában tűnt fel először mint Tizenhármas, és hamar meghódította a nézők szívét. Az 1984-es születésű színésznőt a mozi is felfedezte magának, 2011-ben a Lopott időben tűnt fel. 	Kapcsolódó cikk: 	Bikiniben is büszkén vállalja apró melleit a Dr. House bombázója »

Olivia Wilde

A smaragdzöld szemű Olivia Wilde a Dr. House harmadik évadában tűnt fel először mint Tizenhármas, és hamar meghódította a nézők szívét. Az 1984-es születésű színésznőt a mozi is felfedezte magának, 2011-ben a Lopott időben tűnt fel.

Kapcsolódó cikk:
Bikiniben is büszkén vállalja apró melleit a Dr. House bombázója »

Dia

 	Alyson Hannigan 	A mosolygós Alyson Hanniganre a kissé szexmániás, furulyatábor-rajongó Michelle-ként emlékeznek legtöbben a nagysikerű Amerikai pite filmekből, pedig az 1974-es színésznő korábban állandó szereplője volt a Buffy, a vámpírok réme sorozatnak. 2005-től viszont az Így jártam anyátokkal Lily-jét kelti életre. 	Kapcsolódó cikk: 	Kipattant a titok! Mégis babát vár a közkedvelt színésznő »

Alyson Hannigan

A mosolygós Alyson Hanniganre a kissé szexmániás, furulyatábor-rajongó Michelle-ként emlékeznek legtöbben a nagysikerű Amerikai pite filmekből, pedig az 1974-es színésznő korábban állandó szereplője volt a Buffy, a vámpírok réme sorozatnak. 2005-től viszont az Így jártam anyátokkal Lily-jét kelti életre.

Kapcsolódó cikk:
Kipattant a titok! Mégis babát vár a közkedvelt színésznő »

Dia

 	Ali Larter 	Az 1976-ban világra jött Ali Larter a mozifilmek világából érkezett a sorozatsztárok közé. Az ezredforduló után olyan filmekben játszott, mint a Doktor Szöszi és a Végső állomás, majd megkapta a szexi, skizofrén Nikki szerepét a Hősök szériában. 	Kapcsolódó cikk: 	Nemrég szült! Merész, kötött tunikában keltett feltűnést az ismert színésznő »

Ali Larter

Az 1976-ban világra jött Ali Larter a mozifilmek világából érkezett a sorozatsztárok közé. Az ezredforduló után olyan filmekben játszott, mint a Doktor Szöszi és a Végső állomás, majd megkapta a szexi, skizofrén Nikki szerepét a Hősök szériában.

Kapcsolódó cikk:
Nemrég szült! Merész, kötött tunikában keltett feltűnést az ismert színésznő »

Dia

 	Christina Hendricks 	A hollywoodi véznaságmániás világban igazán üdítő kivétel Christina Hendricks, aki büszkén vállalja nem mindennapi domborulatait. A Mad Men - Reklámőrültek 1975-ben született bombázója korábban szerepelt a Vészhelyzetben és a Döglött aktákban is, de Joan Holloway karakterében vált igazán ismertté. Alakításáért 2010-ben a rangos Emmy-díjra is jelölték. 	Kapcsolódó címke: 	Christina Hendricks »

Christina Hendricks

A hollywoodi véznaságmániás világban igazán üdítő kivétel Christina Hendricks, aki büszkén vállalja nem mindennapi domborulatait. A Mad Men - Reklámőrültek 1975-ben született bombázója korábban szerepelt a Vészhelyzetben és a Döglött aktákban is, de Joan Holloway karakterében vált igazán ismertté. Alakításáért 2010-ben a rangos Emmy-díjra is jelölték.

Kapcsolódó címke:
Christina Hendricks »

Dia

 	Emily Deschanel 	Emily Deschanel a magyar nézők számára örökre összekapcsolódott Bertalan Ági orgánumával, hiszen a 2005-ös kezdetektől az ő jellegzetes hangján szólal meg az amerikai színésznő által megformált Brennan a Dr. Csont című krimiszériában. Az 1976-os sztárnak igazából ez a sorozat hozta meg a népszerűséget, ezt megelőzően be kellett érnie aprócska epizódszerepekkel. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Emily Deschanel »

Emily Deschanel

Emily Deschanel a magyar nézők számára örökre összekapcsolódott Bertalan Ági orgánumával, hiszen a 2005-ös kezdetektől az ő jellegzetes hangján szólal meg az amerikai színésznő által megformált Brennan a Dr. Csont című krimiszériában. Az 1976-os sztárnak igazából ez a sorozat hozta meg a népszerűséget, ezt megelőzően be kellett érnie aprócska epizódszerepekkel.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Emily Deschanel »

Dia

 	Katherine Heigl 	Ki tudja, ismernék-e annyian Katherine Heiglt, ha annak idején nem kap szerepet a Grace klinikában. Az 1978-as sztár öt éven keresztül, 2005 és 2010 között keltette életre dr. Izzie Stevens karakterét, és ez alaposan meglendítette karrierjét. Rajongói azóta megcsodálhatták bájos mosolyát a 27 idegen igen vagy éppen a Bérgyilkosék című romantikus vígjátékokban. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Katherine Heigl » 	 

Katherine Heigl

Ki tudja, ismernék-e annyian Katherine Heiglt, ha annak idején nem kap szerepet a Grace klinikában. Az 1978-as sztár öt éven keresztül, 2005 és 2010 között keltette életre dr. Izzie Stevens karakterét, és ez alaposan meglendítette karrierjét. Rajongói azóta megcsodálhatták bájos mosolyát a 27 idegen igen vagy éppen a Bérgyilkosék című romantikus vígjátékokban.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Katherine Heigl »

 

Dia

 	Marg Helgenberger 	Bár a Helyszínelők sorozatokban nem egy csinos szereplő felbukkan epizódszereplőként, azért a Katherine Willows-t megszemélyesítő Marg Helgenberger biztos pont a CSI történetében. Az 1958-ban született színésznő 2000-ben, 42 évesen került az eredeti, Las Vegasban játszódó szériába, és azóta is rendületlenül helyszínel. Sőt, egyre jobban néz ki. 	Kapcsolódó cikk: 	Szeplős és szexi! 52 évét bikiniben is vállalja A helyszínelők színésznője »

Marg Helgenberger

Bár a Helyszínelők sorozatokban nem egy csinos szereplő felbukkan epizódszereplőként, azért a Katherine Willows-t megszemélyesítő Marg Helgenberger biztos pont a CSI történetében. Az 1958-ban született színésznő 2000-ben, 42 évesen került az eredeti, Las Vegasban játszódó szériába, és azóta is rendületlenül helyszínel. Sőt, egyre jobban néz ki.

Kapcsolódó cikk:
Szeplős és szexi! 52 évét bikiniben is vállalja A helyszínelők színésznője »

Dia

 	Michelle Rodriguez 	Az 1978-as születésű szépséget főként olyan akciófilmekben láthatjuk, mint a Halálos iramban vagy a Kaptár, de egy évadon át a Lost - Eltűntek rendőrnőjét alakította. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Michelle Rodriguez »

Michelle Rodriguez

Az 1978-as születésű szépséget főként olyan akciófilmekben láthatjuk, mint a Halálos iramban vagy a Kaptár, de egy évadon át a Lost - Eltűntek rendőrnőjét alakította.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Michelle Rodriguez »

Dia

 	Allison Mack 	Az 1982-es születésű szőkeség már négyévesen reklámfilmekben tűnt fel, majd kisebb-nagyobb szerepek után 2001-ben kapta meg a Smallville-ben Chloe karakterét.

Allison Mack

Az 1982-es születésű szőkeség már négyévesen reklámfilmekben tűnt fel, majd kisebb-nagyobb szerepek után 2001-ben kapta meg a Smallville-ben Chloe karakterét.

Dia

 	Billie Piper 	A szőke szépség előbb énekesnőként debütált, majd 2007-ben  elvállalta egy luxusprosti életét bemutató sorozat, a Secret of a Call Girl főszerepét. Belle de Jourként kivívta a szakma elismerését, bár akadt, aki megütközött a pikáns jelenetekben bővelkedő szérián. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Billie Piper »

Billie Piper

A szőke szépség előbb énekesnőként debütált, majd 2007-ben  elvállalta egy luxusprosti életét bemutató sorozat, a Secret of a Call Girl főszerepét. Belle de Jourként kivívta a szakma elismerését, bár akadt, aki megütközött a pikáns jelenetekben bővelkedő szérián.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Billie Piper »

Dia

	Minnie Driver	Az 1970-es születésű színésznő szerepelt többek közt a Will és Grace, a Gazdagék és a The Deep című sorozatokban is, de rajongói több filmben is láthatták: játszott például a Good Will Huntingban vagy a Szívedbe zárva című produkcióban is.

Minnie Driver

Az 1970-es születésű színésznő szerepelt többek közt a Will és Grace, a Gazdagék és a The Deep című sorozatokban is, de rajongói több filmben is láthatták: játszott például a Good Will Huntingban vagy a Szívedbe zárva című produkcióban is.

Dia

 	Sophia Bush 	Az 1982-es születésű amerikai színésznő a Dél-Karolinai Egyetemet azért nem fejezte be, mert szerepet kapott a Tuti gimi című sorozatban, aminek 2003-tól állandó szereplője. Ez hozta az áttörést színészi karrierjében. 2007-ben az FHM és a Maxim magazin is beválogatta a 100 legszebb nő közé.

Sophia Bush

Az 1982-es születésű amerikai színésznő a Dél-Karolinai Egyetemet azért nem fejezte be, mert szerepet kapott a Tuti gimi című sorozatban, aminek 2003-tól állandó szereplője. Ez hozta az áttörést színészi karrierjében. 2007-ben az FHM és a Maxim magazin is beválogatta a 100 legszebb nő közé.

Dia

	Krista Allen	Az 1971-es születésű színésznő a Baywatch, az Ármány és szenvedély, a Miért pont Brian? és az Álomgyári feleség című sorozatokból is ismerős lehet a nézőknek. 

Krista Allen

Az 1971-es születésű színésznő a Baywatch, az Ármány és szenvedély, a Miért pont Brian? és az Álomgyári feleség című sorozatokból is ismerős lehet a nézőknek. 

Dia

	Bethany Joy Galeotti	Az 1981-es születésű színésznőt a magyar sorozatrajongók leginkább az RTL Klubon is futó Tuti gimi című szériából ismerik. Bethany 2012 márciusában jelentette be, hogy elválik zenész férjétől, Michael Galeottival, így hamarosan újra Bethany Joy Lenzként vállal majd filmszerepeket.

Bethany Joy Galeotti

Az 1981-es születésű színésznőt a magyar sorozatrajongók leginkább az RTL Klubon is futó Tuti gimi című szériából ismerik. Bethany 2012 márciusában jelentette be, hogy elválik zenész férjétől, Michael Galeottival, így hamarosan újra Bethany Joy Lenzként vállal majd filmszerepeket.

Dia


            	Gabriela Spanic
            	A  venezuelai sorozatsztár, Gabriela Spanic Magyarországon a Paula és Paulinával vált ismertté. A csinos színésznőért férfiak milliói vannak oda. Kisfiát, Gabrielt egyedül neveli.

Gabriela Spanic

A  venezuelai sorozatsztár, Gabriela Spanic Magyarországon a Paula és Paulinával vált ismertté. A csinos színésznőért férfiak milliói vannak oda. Kisfiát, Gabrielt egyedül neveli.

Ezt is szeretjük
Fotó: