Friss hír! Jön a baba a legnépszerűbb színészpárnál!
Blake Lively a honlapján egy képpel tette közzé, hogy első gyermeküket várják Ryan Reynoldsszal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most jelentette be honlapján Blake Lively, hogy első gyermekével várandós. A Gossip Girl 27 éves sztárja ezt egy képpel közölte, melyet bátyja, Eric készített róla, ahogy babapocakját fogja.

Mint ahogy írja, most az otthonteremtésnek jött el az ideje, annak, hogy a kicsinek egy kényelmes, inspiráló helyet hozzanak létre.

A színésznő 2012-ben egy titkos szertartás keretén belül ment férjhez Ryan Reynolds színészhez. Reynolds 2013 augusztusában nyilatkozta azt a Details magazinnak, hogy nagy családra vágyik.

- Mindketten nagy családból jövünk - mi négyen voltunk testvérek, Blake-ék öten. Sokan azt mondják, őrültség a sok gyerek, de minket ez egyáltalán nem érdekel. Tudjuk, hogy ezt akarjuk és nevetve vágunk át bármilyen nehézségen - mondta akkor.

2014 szeptemberében a színésznő a Marie Claire magazinnak adott interjút és azt mondta, ha tehetné, "egy alomra való gyereket" szülne. Azt is elárulta, még mindig dúl a szerelem közöttük, férje egyben a legjobb barátja is, és azokat a pillanatokat szereti a legjobban, amikor kikapcsolják a telefonokat és együtt lehetnek. 

Ryan Reynolds első feleségétől, Scarlett Johanssontól azért vált el, mert a színésznő nem akart gyereket. Ugyanakkor a Lucy sztárja 2014 szeptember elején adott életet első gyermekének.

Ezt is szeretjük