Nem fél megmutatni testét a bájos Blake Lively
Bevállalós fotók
Blake Lively merész kivágású, elöl-hátul hasított vörös ruhában pózolt, mely alig takarta kerek melleit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pletykafészek 22 éves szőkesége, Blake Lively a 2009-es Emmy-gálán tárta a fotósok elé bájait, nem is első alkalommal. A sorozatban Serena van der Woodsent alakító színészpalánta ugyanis tökéletesen tisztában van kitűnő adottságaival, így nem takargatja formás kebleit, ha nem muszáj.

Csinos kebleit gyakran kivillantja

A sztár állítólag már átesett egy orrplasztikán, így mellei valódisága is remek vitatéma a netes fórumok önjelölt szakértői számára, de a gyanúsítgatás alaptalan. Lively ugyanis sosem tagadta meg kerekded idomait, sőt, azt is nyíltan bevallja, hogy nagyevő, és sose számolja a kalóriákat.

Jó étvágya van

- Általában három fogást rendelek egy étkezésnél – mesélte a Cosmopolitan riporterének, akit jól meg is döbbentett az ebéddel egybekötött interjún, amikor két előétellel, két tésztafogással és háromféle desszerttel indította a rendelést.

Színésznőként is komolyan veszik

Hedonista evési szokásait leszámítva azonban kiegyensúlyozott és józan életet él. A színészetet nem hobbinak, hanem szakmájának tekinti, nem bánja a gyakran 18 órás forgatásokat sem. Elmondása szerint már a gimnáziumban is egyszerre volt osztályelnök, kórustag, szurkolólány, illetve hat különféle szakkör látogatója.

- Sokan azt hiszik, bolond vagyok. Nem iszom, nem drogozom, viszont rengeteget alszom! – mesélte nevetve az ifjú szépség.

Az egyszerűsége és természetes bája miatt kedvelt lány a kritikusok szerint is a legígéretesebb tehetség a mostani pályakezdők csapatából. Ezt bizonyítja, hogy már a szélesvásznon is számolnak vele. A Pippa Lee négy élete után újabb két mozifilmre kapott felkérést: a Négyen egy gatyában 2 vígjátékra, valamint a Ben Affleck rendezte The Town című krimire.

A három évig Kelly Blatzcel randizó szépség két éve már sorozatbeli színészkollégájával, Penn Badgley-vel jár. Elhidegüléstől biztos nem kell tartaniuk, mivel A pletykafészek idén ősszel indult harmadik évadának forgatásain sülve-főve együtt vannak.
Ezt is szeretjük