Váratlanul előbukkant Blake Lively melle

A csinos sorozatsztár telefonálás közben tette közszemlére egyik mellét, a pillanatot pedig megörökítette az egyik lesifotós.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Blake Lively-t augusztus 30-án, a Pletykafészek című sorozat forgatási szünetében örökítették meg a lesifotósok. A 22 éves amerikai színésznő meglehetősen elgyötörtnek tűnik a róla készült képeken, elegáns ruhája pedig alaposan kifogott rajta. 


Jobb melle ugyanis váratlanul előbuggyant, miközben telefon beszélgetett egy ismerősével! A szőke bombázó feltehetően akaratlanul tette közszemlére intim báját.

Mindeközben tudatában sem volt annak, hogy a kis baleset folytán bárki megcsodálhatja formás idomait.

A méretes dekoltázzsal, nőiesen telt combokkal és fenékkel megáldott sorozatsztárt öröm látni abban a Hollywoodban, ahol egyre több csonttá fogyott, anorexiagyanús híresség szaladgál.

Büszke alakjára

Lively-t saját bevallása szerint egyáltalán nem zavarja, hogy nem éppen modellalkat. Bátran osztja meg öltözködési tanácsait azokkal a fiatal lányokkal, akik szintén nem a nullás méret bűvöletében élők táborát gyarapítják.

A szépséges színésznő hozzáállása példaértékű az álomgyárban: esete jól példázza, hogy igenis terem babér a természetes női vonalakkal rendelkező sztároknak – nem csak a filmezést, hanem a pasizást illetően is.

Lively 2004 és 2007 között gyerekkori barátjával, Kelly Blatz színésszel járt, ám kapcsolatuk vége felé arról kezdtek pletykálni, hogy titokban összeszűrte a levet Penn Badgley-vel, a Pletykafészek másik sztárjával.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hónapokon keresztül titkolták viszonyukat, ám 2008 májusában a People magazin leleplezte a sztárpárt egy fotóval, amelyen Mexikóban csókolóznak.

Ezt is szeretjük