Ryan Reynolds feleségének ilyen az alakja a 4. szülése után: Blake Lively posztolta a fotót

Blake Lively már a negyedik gyermekét is megszülte.

cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Blake Lively és Ryan Reynolds számára izgalmasan indult ez az év, ugyanis már a negyedik gyermekük is megszületett.

A színésznő még 2022. szeptember 15-én állt a vörös szőnyegre kerekedő babapocakkal, ezután a lesifotósok is rászálltak, és az otthonuk előtt lebzseltek megállás nélkül. Ekkor Lively inkább kitett a közösségi oldalára több babapocakos fotót magáról annak érdekében, hogy végre leszálljanak róluk.

Blake Lively megszült

A hétvégén zajlott le az 57. Super Bowl, ami a legnagyobb sportesemény az Amerikai Egyesült Államokban. A házaspár az otthonukban követte figyelemmel a meccset, még egy közös fotó is készült róluk, amelyen már nem látható a színésznő babapocakja. Lényegében így jelentették be, hogy már a negyedik baba is világra jött.

Rengetegen gratuláltak nekik, sőt sokan megdicsérték Lively alakját is.

"Diszkréten megszült, és máris így fest egy szűk farmerban. Ő nagyon jó ebben!" "Féltékeny vagyok, hogy már beleférsz a farmerba. Az én babám már 96 hónapos, és még mindig csak leggingst hordok" - fogalmazták.

Mások azt emelték ki, mennyire tisztelik a színészpárt azért, hogy nem csináltak nagy médiafelhajtást abból, hogy újból gyerekük született.

"Legendás poszt, tudtam, hogy a baba már megszületett. Jól csináljátok, hogy amennyire csak tudjátok, óvjátok a magánéleteteket. Bravó!"

Azt egyelőre nem közölték, hogy mikor született meg a pici. A szőke sztár idén januárban még nagy babapocakkal fotózkodott, így a baba pár nappal vagy héttel ezelőtt jöhetett világra.

Első lányuk, James 2014 decemberében született, Inez 2016 szeptemberében látta meg a napvilágot, míg Betty 2019 októberében érkezett. A rajongók azt is kérdezgették az Instagramon, hogy fiú vagy lány lett a negyedik pici, de erről sem érkezett információ.

Adam Sandler és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Adam Sandler felesége.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük