Sztárdivat a bíróságon
Képgalériával!
Kinek szégyen, kinek nyűg: ha jön az idézés, menni kell. Persze egy sztárnak nem mindegy, miben jelenik meg: íme, a tárgyalóterem divatja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hilton

A balhés örökösnő rendkívül szolidra vette az esküdtszék előtt a figurát: visszafogott blézerében szinte konzervatívnak hatott.


A jókislány-imázs nem rendítette meg az esküdteket: a bíróság 23 napra rács mögé ültette. Az egyszerű megjelenés maradt akkor is, amikor Paris végre kiszabadult, de egy csavarral. A szőke híresség nem is önmaga lenne, ha nem használta volna fel a kitűnő alkalmat saját nevét viselő farmermárkájának népszerűsítésére…

Naomi Campbell

A rendkívüli módon hisztis modell természetesen háztartása terrorizálásáért állt a New York-i bíróság elé: Swarovski kristályokkal díszített méregdrága mobiljával dobta meg házvezetőnőjét, sérüléseket is okozva. Ha már Naomit a bíróság maga elé idézte, a modell meg is adta a módját: a tárgyalásokon kisebb divatbemutatót tartott, majd azt is bemutatta, hogy a közmunka is végezhető rendkívül elegánsan.

Első napján a munkához remekül illő, mindössze 15 centis tűsarkúban jelent meg a manhattani közegészségügyi központban, majd azért a későbbiekben kissé visszafogta magát. A közmunka utolsó napján természetesen villantani kellett valamit: a dolgozók és fotósok nagy örömére egy ezüstszínű Dolce&Gabbana dresszben jelent meg a szupermodell, majd a munkaidő leteltével nagy lendülettel el is porzott egy gálaestre.

Britney Spears

Némi gonoszkodással azt is mondhatnánk, hogy Spears kisasszony annyi időt tölt a bíróságon, hogy akár otthonkában is megjelenhetne a bíró előtt. A gyermekelhelyezési pere és szabálysértési eljárás meglehetősen sok időt elvehet, és Britney nem is mindig tartja fontosnak az eleganciát.

Van, hogy Versace ruhában és kiegészítőkkel jelenik meg, van, hogy egy olyan kopott farmer-póló kombinációban érkezik, amit valószínűleg a legtöbben szégyellnének a bíró előtt. Egy dolog állandó – és ez a legtöbb hírességre igaz –, a kötelező kellékké vált nagyméretű napszemüveg.

Nicole Kidman

Az ausztrál színésznő nem törekedett csillogásra abban a becsületsértési perben, melyben tanúként hallgatták ki: egyszerű ing, szoknya, kis halványrózsaszín kardigán, semleges színek, és még haját is szimpla kontyba tűzte fel. Megjelenése persze tökéletesen illett a perben betöltött szerepéhez: drámai beszámolót tartott arról az esetről, mikor a lesifotós Jamie Fawcett emberei végigüldözték Sydney utcáin. Még nem tudni, a törékenységet hangsúlyozó Kidman-dressz mennyire bűvölte el az Új-Dél-Wales-i bíróságot: ítélethirdetés jövő év elejére várható.

Nicole Richie

Lionel Richie nevelt lánya az újabban rendkívül divatos ittas vezetésért került bíróság elé, méghozzá alaposan kiöltözve.


Nemcsak hogy ő öltözött talpig fekete Moschino ruhába, de rocksztár barátját, Joel Maddent is elvitte kiegészítőnek. A Good Charlotte énekese meglehetősen dermesztő látvány talpig elegánsban, főleg a hithű punkok számára.

A remek megjelenés itt se sokat ért: Richie-t is rövid úton elküldték rehabilitációra, közmunkára és rövid börtönbüntetésre, de legalább a ruhája miatt nem kellett szégyenkeznie.

Ezt is szeretjük