Álmában elhunyt Billy Mays, a népszerű tévésztár
A híres tévés ötvenéves volt, a halálát megelőző napon pedig egy repülőgép landolása közben megsérült a feje.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb szomorú gyászhír látott napvilágot: 2009. június 28-án ötvenéves korában elhunyt Billy Mays, a népszerű amerikai tévésztár.


Az eszméletlen Maysre vasárnap, a kora reggeli órákban felesége talált rá odessai otthonukban. A helyszínre érkező mentők hiába küzdöttek az életéért.

Az Associated Press értesülései szerint a házba nem törtek be, a rendőrség pedig kizárta egy esetleges bűncselekmény lehetőségét.

Mayst vélhetően éjszaka, álmában érte a halál, a tragikus eset okára azonban egyelőre nem derült fény.

Halála előtt néhány órával megsérült a feje

Mindenesetre gyanús, hogy Mays a halálát megelőző napon a US Airways 1241-es járatán utazott, ahol leszállás közben különböző tárgyak zuhantak a fejére.

A beszámolók szerint szerint megelőzhette volna a balesetet, ha az előírásoknak eleget téve bekapcsolta volna biztonsági övét a földetérés előtt.

– Hirtelen mindenféle dolgok kezdtek potyogni a magasból, amik rendesen eltaláltak, de én keményfejű vagyok – kommentálta viccesen az amerikai híresség a FOX 13 nevű tévécsatornának a kellemetlen incidenst.

Mays eladóként kezdett dolgozni Atlantic Cityben, majd 12 éven keresztül utazó ügynökként kereste a kenyerét. A kilencvenes évek első felében az Orange Glo International nevű, háztartási szereket forgalmazó cég alkalmazottja lett.

Karakterességének és tehetségének köszönhetően pedig hamarosan egész Amerika felfigyelt rá tévészereplései kapcsán.

Ezt is szeretjük