Meg akarja ölni magát? Képtelen abbahagyni az ivást a közkedvelt sztár
Billy Joelt már barátja, Elton John is figyelmeztette, hogy sürgősen elvonóra kellene mennie - újra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az alkoholizmust nem szabad alábecsülni, ha ugyanis valaki nem veszi elég komolyan függőségét, könnyen a lejtő legalján találhatja magát - ez pedig ugyanúgy igaz a legnagyobb sztárokra is, mint bárki másra.

A közelmúltban Billy Joelt Miamiban kapták lencsevégre, ahol barátaival ebédelt, a lesifotók tanúsága szerint azonban több bor fogyott a délután folyamán, mint étel, az üres poharak számából legalábbis erre lehet következtetni.

Bukósisak nélkül hajtott el

A 61 éves amerikai énekes-dalszerző alaposan felöntött a garatra - tekintete és mozdulatai egyaránt erről árulkodtak, ráadásul a végén bukósisak nélkül hajtott el Vespa motorjával a helyszínről!

Aggasztóak ezek a fotók, hiszen a közelmúltban Billy Joel régi jó barátja és zenésztársa, Elton John adott egy interjút a Rolling Stone magazinnak, amiben kendőzetlenül szóba került az énekes alkoholizmusa is.

Elton John egyáltalán nem finomkodott - véleménye szerint hat Grammy-díjas barátjának sürgősen egy komoly elvonóra kellene mennie, ahol végre nem bánnak vele kesztyűs kézzel, például nem tévézik, hanem takarít!

Takarítania kellene, nem tévézni

- Utálni fog ezért, de akárhányszor eddig rehabra ment, mindig könnyelműek voltak vele. Amikor én voltam elvonón, nekem a folyósokat kellett felmosnom. Ő olyan klinikára megy, ahol tévék vannak - fejtette ki véleményét az angol énekes.

Elton John nem rejtette véka alá, hogy több közös turnéjukat kellett már lemondani kollégája különféle betegségei és alkoholizmusa miatt, Joel szenvedélybetegsége pedig nemcsak a karrierjét, hanem az életét is veszélyezteti.

Billy Joel az elmúlt években több alkalommal megjárta az elvonót: 2002-ben a Silver Hill Hospitalban kezelték, 2005 márciusában pedig a Betty Ford Centerben töltött harminc napot, ahová szintén alkoholproblémái miatt került.

Ezt is szeretjük