Billie Piper: „Kínos, de még anyaként is muszáj meztelenkednem”
Billie Piper alakítja Belle du Jourt, a luxusprostituáltat a Secret Diary of a Call Girl című pikáns brit sorozatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az igazat megvallva, Billie Piper énekes-színésznőnek sosem okozott gondot az, ha egy-egy szerep kedvéért meg kellett válnia a ruháitól.

Egészen addig, amíg tavaly októberben meg nem született kisfia. A gond azonban az, hogy hiába az ellenérzései, még egy darabig, ha összeszorított foggal is, de le kell dobálnia a textilt, és csábosabbnál csábosabb fehérneműkben kell illegetnie magát a pasik előtt.

Legalábbis a Secret Diary of a Call Girl, azaz Egy call girl titkos naplója című merész brit sorozat kedvéért, melyben általa kel életre Belle du Jour, a luxusprostituált.

A regény alapján íródott történetből 2007-ben kezdték el forgatni a szériát, amikor még szó nem volt terhességről és gyerekről, sőt, a popsztárból lett színésznő későbbi férjét, Laurence Foxot is csak akkoriban ismerte meg.

Már nem olyan bevállalós

Ám 2007 decemberében hozzáment kedveséhez, majd az esküvő után egy évvel várandós lett, mígnem 2009 októberében életet adott Winstonnak. A sorozat azonban akkoriban még csak a második évadnál járt, és mivel eredetileg három évadosra tervezték, Billie Pipernek gyorsan össze kellett szednie magát, hogy anya helyett szeretővé avanzsáljon.

Nem a mamipocak lefogyása okozott neki gondot, sokkal inkább az, hogy már kevésbé tudja elengedni magát a pikáns jelenteknél, hiszen 4 hónapos kisfia is mindig eszébe jut.

Szex és baba

- A forgatásokon tudatában vagyok annak, hogy kisgyerekes anyaként mindig más kollégámmal bújok össze a sorozatban, hiszen prostit játszom.

A szexjelenetektől általában nem jövök zavarba, de azért azt elmondom, ezek többnyire nem csupán amolyan összebújós-ölelkezős történetek, hanem néha igencsak merészek.

Egy alkalommal például kutyapózban csináltuk, miközben állathangokat adtam ki. És persze bármit is teszek, az agyam egy része már azon jár, hogy mindjárt hazamegyek a fiamhoz, hogy megetessem, de előtte alaposan le kell zuhanyoznom. Remélem, egyszer olyan felnőtt válik majd belőle, aki kellőképpen nyitott - és megbocsátó - mesélte nemrég az Observernek.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

A Secret Diary of a Call Girl egyébként valós sztorin alapszik, szerzője sokáig csak Belle du Jourként volt ismert, de 2009 novemberében felfedte magát. Mint kiderült, egy egyetemi oktató, bizonyos dr. Brooke Magnanti írta meg a könyvben tapasztalatait, amikor luxusprostiként dolgozott egyetemi évei alatt.

Bár Billie Piper játékát pozitívan értékelte a kritika, a pikáns kötetet már több támadás is érte, mivel sokak szerint túlzottan romantikus színben tünteti fel a prostik kemény életét.

Ezt is szeretjük